klainmaingr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Είμαι αρκετά σίγουρος οτι υπήρχε γιατί(εκτος του οτι το γράφει στο manual) είναι απο τα παιχνίδια που έχω τερματίσει 10δες φορές στη ζωή μου χωρίς να χάνω πότε κτλ κτλ κτλ Δεν νομίζω να κάνω τόσο λάθος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostgr_a_n Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δεν θυμάμαι να υπήρχε pause. Anyway... Δεν υπηρχε pause?Λιγο δυσκολο. Τελος παντων. Το super mario ηταν το πρωτο game που επαιξα περιπου το 1999-2000(μικρος ημουν δεν θυμαμε καλα ) στο gameboy color τοτε. Θυμαμε που παλευα μερες να το τερματισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μάλλον εννοεί οτι δεν μπορούσε να κάνει save... Που όντως δεν μπορούσε αλλα δεν χρειαζόταν κιόλας.. το παιχνίδι έβγαινε σε πολύ λιγότερο απο μία ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Ένα απίστευτο βίντεο: Ryu Combos Evo 2k9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Πεθαίνω να βρώ κάποια στιγμή την διάθεση και τον τρόπο για να φτιάξω κάτι τέτοιο για κάθε legacy console out there... Με πρώτο και καλύτερο το snes... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 http://rush68.net/u/files/scribfull.txt Μία λίστα με ΟΛΕΣ τις λέξεις του scribblenauts... Feel free να ποστάρετε πιθανούς συνδυασμούς Ένα ενδιαφέρον μπλόγκ με τα παραπάνω Εδώ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Fallout 3 marriage proposal!! Wait.. What? Μία τύπισα θέλησε να "propose" στον φίλο της μέσω ενός fallout mod.. Οπότε απευθύνθηκε στο board της bethesda για βοήθεια.. Λίγο καιρό μετά και αρκετό modding αργότερα κατέληξε στο παραπάνω αποτέλεσμα.. Καμμένο μεν αλλα... http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showtopic=1000697&st=0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ This is fkin AWESOMEEEEEEE! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 πολύ μπροστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΑΜΑΤΟ!!! ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ!!! Αν και είναι frets on fire αλλα anyway.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 (μπορεί να γίνει sticky καθώς το ότι το ψάχνω με search κάθε φορά με αποτρέπει από το να ποσταρώ; ευχαριστώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 (μπορεί να γίνει sticky καθώς το ότι το ψάχνω με search κάθε φορά με αποτρέπει από το να ποσταρώ; ευχαριστώ) +10000000000000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ένα πολύ ωραίο βίδεο (που μου δίνει και μια χαρά δικαιολογία για το ότι δεν έχω χρόνο να παίξω videogames) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα