dekulinkgr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ελεγα να το ποσταρω στο νημα του ps5,μιας και ηταν επικαιρο λογου της συζητησης που πιασαμε,σχετικα με τα games που αξιζουν αλλα καλυτερα να μην ξεφυγουμε παλι σε vs Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από dekulinkgr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Ελεγα να το ποσταρω στο νημα του ps5 μιας και ηταν επικαιρο λογου της συζητησης που πιασαμε σχετικα με τα games που αξιζουν αλλα καλυτερα να μην ξεφυγουμε παλι σε vs Now i know how hell looks like.😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Τριπλασιου υψους οι διαφημιστικες δαπανες της Σονυ στις πρωτες ημερες κυκλοφοριας του πσ5, σε σχεση με τις αντιστοιχες της MS για το ΧΒΟΧ. https://adage.com/article/cmo-strategy/sonys-playstation-5-outspent-microsofts-xbox-series-x-three-one-launch-ads/2298636 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα κόστη εξέλιξης έχουν αυξηθεί.... και πόσες ακόμα δικαιολογίες έχουμε ακούσει από "gamers" για να δικαιολογήσουν εταιρίες for f sake....γκουχου γκουχου. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από DJTaurus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Φοβερο το 1ο... https://gamingbolt.com/the-wolf-among-us-2-launching-in-winter-2021-announcement-coming-at-the-game-awards-rumour 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Πως ξεκίνησε: Πως πάει: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Είναι άλλο να κάνεις μια εκτίμηση και άλλο να επινοείς δράκους. Ο τύπος εδώ παραθέτει μια άποψη "κατά παραγγελία" αλλά τι να περιμένουμε από κάποιον που ξεκινούσε την κριτική του μιλώντας για "υποδεέστερο user interface" τη στιγμή που το UI του Switch δεν είχε καν παρουσιαστεί. Εκτός και αν έβγαλε συμπέρασμα από το βίντεο τριών δευτερολέπτων του UI που είχε δημοσιευθεί μόλις δύο μέρες πριν γραφτεί το άρθρο. Επίσης καλύτερα να μη συζητήσουμε και για αυτά που γράφει στα σχόλια από κάτω... 3,5 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Switch οι 70 εκατομμύρια πωλήσεις έχουν κάτι να πουν. (και χωρίς να προσμετρούνται ακόμα οι πωλήσεις του τελευταίου τριμήνου με χριστούγεννα κλπ) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 8 hours ago, EverythingYouBelieve said: Επίσης καλύτερα να μη συζητήσουμε και για αυτά που γράφει στα σχόλια από κάτω... Ότι καλύτερο τα σχόλια. Ο άλλος δεν έβρισκε ούτε 10 παιχνιδια να παίξει σε κονσόλες της Nintendo από το Ν64 και μετά, του άλλου δεν του άρεσε το που έβαζαν τις διαφημίσεις, ίσως γιατί δεν τις έβαζαν στο δικό του site θα έλεγε ένας πιο πονηρός από εμένα και ακόμα δεν τα διάβασα όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazhlias Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Influencer απο τα Lidl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 https://gamingbolt.com/control-has-sold-over-2-million-copies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Να ρωτήσω τη χαζομάρα μου. Υπάρχει κάποιο app να καταγράφω τα παιχνίδια που έχω παίξει καθώς και αυτά που θέλω να παίξω? όπως στο imdb πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Edel είπε Να ρωτήσω τη χαζομάρα μου. Υπάρχει κάποιο app να καταγράφω τα παιχνίδια που έχω παίξει καθώς και αυτά που θέλω να παίξω? όπως στο imdb πχ Κανε ενα google sheet με reminders, βαλε παιχνιδια που παιζεις η που θες να παιξεις σαν wishlist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα