Mr_Terror Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Θυμαστε τις φιγουρες street fighter που ειχε κυκλοφορησει η deagostini στα περιπτερα? Ειχα φαει τα περιπτερα κανενας δεν τις ειχε.Καταφερε καποιο παιδι να τις βρει?
Mr_Terror Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 13 μαρτιου κυκλοφορει καινουργιο παιχνιδι για sega mega drive. https://www.play-asia.com/p-47--ii-md/13/70hzqt 1
Πανος999 Δημοσ. Κυριακή στις 08:07 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:07 πμ Καλημερα...Θέλω να πουλήσω το ps4 καθώς δεν έχω χρόνο να παίξω κ είναι κρίμα να κάθεται.. Τι πρέπει να κάνω πριν το πουλήσω..?Όσο αφορά τα δεδομένα κλπ..Απλά θα κάνω αποσύνδεση κ τέλος ή πρέπει να διαγράψω κάτι?
Mr_Terror Δημοσ. Κυριακή στις 11:02 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:02 πμ 2 ώρες πριν, Πανος999 είπε Καλημερα...Θέλω να πουλήσω το ps4 καθώς δεν έχω χρόνο να παίξω κ είναι κρίμα να κάθεται.. Τι πρέπει να κάνω πριν το πουλήσω..?Όσο αφορά τα δεδομένα κλπ..Απλά θα κάνω αποσύνδεση κ τέλος ή πρέπει να διαγράψω κάτι? Υποψιν θα σου σβησει τα παντα οτι εχεις μεσα παιχνιδια, save, λογαριασμους και θα σου γυρισει την κονσολα σε εργοστασιακες ρυθμισεις οπως ηταν καινουργια.
Πανος999 Δημοσ. Κυριακή στις 11:18 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:18 πμ 13 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Υποψιν θα σου σβησει τα παντα οτι εχεις μεσα παιχνιδια, save, λογαριασμους και θα σου γυρισει την κονσολα σε εργοστασιακες ρυθμισεις οπως ηταν καινουργια. Αυτό λέω..Δε θέλω να τα σβήσω όλα..Θέλω να έχω πρόσβαση αργότερα σε αυτά αν χρειαστεί..Απλά πως θα το πάρει ο καινούριος από εμένα?
Mr_Terror Δημοσ. Κυριακή στις 11:28 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:28 πμ (επεξεργασμένο) τον λογαριασμο σου και τα παιχνιδια που εχεις αγορασει δεν χανονται τα ξαναπερνας οποτε θες σε αλλη κονσολα πσ4/πσ5 οταν θα παρεις.Εσυ μονο την κονσολα θες να πουλησεις.Οποτε καλο ειναι να την γυρισεις στο αρχικο σταδιο οπως ηταν καινουργια για τον νεο κατοχο.Τα save απο τα παιχνιδια σου τα κανεις backup με ενα στικακι.Και μετα τα περνας σε αλλη κονσολα οποτε θες. Αρα πριν κανεις factory reset κανεις backup τα save σου.Κωδικους του psn λογαριασμου σου φανταζομαι τους εχεις για οταν χρειαστει να τον περασεις σε νεα κονσολα.Οτι εχεις αγορασμενο με τον λογαριασμο σου τα ξανακατεβαζεις στην νεα κονσολα.Δεν χανεις κατι. Εχεις και αλλη επιλογη τωρα που το θυμηθηκα να κανεις backup τα παντα. https://www.playstation.com/el-gr/support/hardware/ps4-back-up-and-restore-with-external-storage/ Επεξ/σία Κυριακή στις 11:34 πμ από Mr_Terror 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα