Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση HOL στην Ηλιούπολη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους,θέλω να βάλω adsl και σκεφτόμουν το πακέτο της HOL το hol adsl internet

24Mbps που είναι στα 20,90 ευρώ,αυτό είναι χωρίς πάγιο ΟΤΕ και είναι μόνο ADSL ,χωρίς τηλέφωνο σωστά?Όλα αυτά μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της βέβαια. Η περιοχή που μένω είναι η Ηλιούπολη πολύ κοντά στο νεκροταφείο,και απο το site της HOL είδα ότι την καλύπτει.Έβαλα τον αριθμό τηλεφώνου του γειτονά μου και μου έδειξε ότι καλύπτεται.

και θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει HOL σύνδεση στην περιοχή και πώς συμπεριφέρεται σε θέματα οπως ταχύτητα,διακοπές ,επανασυνδέσεις κτλ.

Αξίζει τον κόπο και αν όχι τι θα προτείνατε εναλλακτικά αλλά χωρίς πάγιο ΟΤΕ.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

καλε μου φιλε...και γειτονα.

εγω ειμαι στην περιοχη της ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ και θα σου πω οτι τα πραγματα δεν ειναι πολυ ευχαριστα εδω.

για την περιοχη την δικη μου το κεντρο του ΟΤΕ οπου ξεκιναν οι παροχη ειναι στη Δαφνη (Λ Βουλιαγμενης) (οπως καταλαβαινεις ειναι πολυ μακρια.

εχω αλλαξει 3 παροχους και εχω αλλαξει και το βρονχο, αλλα διστυχως δεν μπορω να πιασω περισσοτερο απο 5 !!!!! mbps και αυτο οχι σε σταθερη βαση.

αυτο που πρεπει να μαθεις εσυ ειναι απο ποιο κεντρο (dislam) περνει η περιοχη σου.εαν εισαι στο ιδιο πολυ φοβαμε οτι θα εισαι στην ιδια κατασταση με ολους εμας...

εαν εκει περνετε απο αλλο κεντρο τοτε τα δεδομενα αλλαζουν.

θα σε συμβουλευα να ρωτησεις καποιον κατοικο εκει γυρο η καποιον επαγκελματια (απο καποιο μαγαζι) το τι ταχυτητες πιανει κλπ.

νομιζω οτι ειναι η πιο εγγυρη πληροφοριση που μπορεις να εχεις....

με τα τηλεφωνα εννοειτε πως δεν θα εχεις κανενα απολυτος προβλημα, ολα οσα προανεφερα εχουν να κανουν με το internet.

Δημοσ.

Θα ρωτήσω γύρω μου κάποιους,αλλά πληροφοριακά σας αναφέρω πως και ο γειτονάς μου απο πάνω που έχει 24gb Forhtnet μόνο 24 δεν είναι, κυριολεκτικά σέρνεται.Έλεος.

Δημοσ.

αυτο ειναι ενα ζητημα που δεν φταιει κανενας παροχος αλλα ουτε και εμεσα ο ΟΤΕ.

η περιοχη μας ειναι πολυ παλια (στο δυκτιο των καλωδιων της) και εχουν υπαρξει πολλες φθορες στα καλωδια που προκαλουν απωλειες...

διστοιχος δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα εμεις αλλα ουτε και αυτοι.

στο μονο που πρεπει να ελπιζουμε ειναι να περασει ο ΟΤΕ καινουριο δυκτιο.

εχει ξεκινησει αυτο σε πολλες περιοχες, αλλα ποτε θα φτασουν στην περιοχη μας......αγνωστο

Δημοσ.

Δεν μένει παρα να περιμένουμε αλλα ως τότε τι θα μου προτείνατε? αν και το CONNEX θα ήταν καλύτερο, ναι μεν πιο ακριβό αλλά πιο σίγουρο πιστεύω.

Δημοσ.

στο ξαναλεω,

εαν το CONNEX μπορει να πιασει 5 mbps τοτε οποιοσδηποτε παροχος μπορει να πιασει αυτη τη ταχυτητα.

εαν το CONNEX 24 mbps (λεμε τωρα) τοτε οποιοσδηποτε παροχος μπορει να πιασει αυτη τη ταχυτητα.

εχει να κανει με τα καλωδια τις περιοχης που ερχονται στο σπιτι σου.

οποτε επελεξε παροχο συμφωνα με την τιμες και τις προσφορες που εχεις και ισως την τεχνικη υποστηριξη που εχει η καθε εταιρια.

τουλαχιστον να εκμεταλευτης οτι καλυτερο απο καποια εταιρια....

δεν ξερω μηπως καποιος αλλος εχει να σου προτεινει κατι αλλο ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...