Προς το περιεχόμενο

Ποια 22αρα?

olakseth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και ενα περιπου μηνα εχω την Samsung T220 και ειμαι ευχαριστημενος ,αλλα απο τη στιγμη που δεν εχω δει τις αλλες δε μπορω να κανω συγκριση.Παντως απο εμφανιση ειναι απιστευτη ,πολυ μακρια απο τις αλλες που σκεφτεσαι .Απο την αλλη δεν εχει ρυθμιση για υψος και pivot οπως η αλλη που σου προτεινουν,μονο tilt.Οταν το σκεφτομουν και εγω ημουν αναμεσα σε LG και αυτη και τελικα επελεξα την T220 .Αισθανομαι οτι καλα εκανα παντως .

Δημοσ.
Την δεύτερη, το hd μοντέλο

Ετσι ακριβώς! Εφόσων δίνεις 245 ευρώ για την Τ220 (που είναι μακράν το καλύτερο μόνιτορ απο αυτά που έχεις επιλέξει, δώσε άλλα 10 για να έχεις και τηλεόραση...δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον...μπροστά σου θα το βρεις.

Επειδή μπορεί να αναφερθεί σαν πρόταση απο κάποιο μέλος, ΜΗΝ αγοράσεις τον διάδοχο της πολύ επιτυχμένης 2232BW που είναι η SAMSUNG SYNCMASTER 2233BW...υστερεί σε σχέη με τις Τ220(HD)

Δημοσ.

Παιδια ποια ειναι η γνωμη σας για την Acer H223; Ειναι 21,5 ιντσων Full HD με HDMI και τη βρηκα 179 στο mediamarkt προσφορα. Να την τσιμπησω; Ο σκοπος της ειναι για pc φυσικα και για συνδεση ps3.

http://www.pctuner.net/news/10083/Nuovi-monitor-Full-HD-in-arrivo-da-Acer-H223HQbmid-e-H243Hbmid/

Δημοσ.

Οι Acer δεν έχουν και το καλύτερο όνομα στην αγορά, είτε πρόκειται για οθόνες, είτε για notebooks.

Είναι σε καλή τιμή βέβαια, οπότε αν δε μπορείς να διαθέσεις περισσότερα για να πας σε μια Samsung και θες οπως+δήποτε 22άρα μην την αποκλείεις...

Δημοσ.

Οπου και να ψαξω δε βρισκω αλλη με παρομοια χαρακτηριστικα σε τιμη οχι ιδια, ουτε καν παραπλησια. Κι εγω εχω μια επιφυλαξη για την acer αλλα γι'αυτα που προσφερει πιστευω ειναι super.

Δημοσ.
:λολ: μου αρέσει που άνοιξες το thread...

Σε ολοκληρο το φορουμ δεν απανταει κανεις τιποτα εκτος απο samsung t220 τυφλα.οκ καλη οθονη καλη εταιρια αλλα κανενας δεν τεκμηριωνει.εχω σε μεγαλη εκτιμιση την lg λογω των 2 οθονων που εχω εδω και χρονια και ειναι σκυλια και τις αλλαζω λογω ιντσων,καλο σερβις και ηταν η πρωτη χωρα στην ελλαδα που εδωσε εγγυηση ο καμμενων πιξελ οταν οι αλλες στην χωρα μας δεν διναν αντιθετα με το εξωτερικο.οποτε που το λολ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...