FarCry Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Οι Αμερικανοί καταναλωτές περιορίζουν δραστικά τις χριστουγεννιάτικες αγορές, συνεχίζουν όμως να παίζουν βιντεοπαιχνίδια. Το Νοέμβριο οι αγορές συσκευών και παιχνιδιών αυξήθηκαν κατά 10% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο και άγγιξαν τα 3 δισ. δολάρια. Η διαθεσιμότητα μιας μεγάλης ποικιλίας τίτλων είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η αγορά βιντεοπαιχνιδιών παραμένει ισχυρή εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, σχολίασε η Ανίτα Φρέιζερ, αναλύτρια της εταιρείας ερευνών NPD που ανακοίνωσε τα στοιχεία. Τα παιχνίδια, εξάλλου, είναι μια σχετικά φθηνή λύση για διασκέδαση στο σπίτι, σχολίασε το AFP. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της NPD, οι πωλήσεις της βιομηχανίας παιχνιδιών το πρώτο 11μηνο του 2008 ανήλθαν στα 16,04 δισ. δολάρια, ποσό αυξημένο κατά 22% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Οι πωλήσεις του Νοεμβρίου ανέβηκαν κατά 10% στα 2,91 δισ. δολάρια. Περισσότερο κερδισμένη είναι και πάλι η ιαπωνική Nintendo, η οποία μέσα στο Νοέμβριο πούλησε 2.04 εκατομμύρια κονσόλες Wii, καθώς και 1,57 εκατ. φορητές κονσόλες DS. Η Microsoft πέτυχε ρεκόρ μήνα με 836.000 κονσόλες Xbox 360 το Νοέμβριο, ενώ η Sony περιορίστηκε στα 378.000 PS3 και στα 421.000 PlayStation Portable. H Microsoft μπορεί τουλάχιστον να παρηγορηθεί με το γεγονός ότι τα δύο δημοφιλέστερα παιχνίδια για κονσόλες είναι εκδόσεις για το Xbox: Το Gears of War πούλησε το Νοέμβριο 1,56 εκατ. μονάδες και το Call of Duty: World at War έφτασε τις 1,41 εκατ. μονάδες. Η έκδοση για PS3 του Call of Duty περιορίστηκε στα 597.000 αντίγραφα, στην αμερικανική πάντα αγορά. Πηγή: in.gr
alexzzz Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Για να στηρίξω και εγώ την οικονομία λοιπόν σήμερα το βράδυ θα κάτσω μέσα και θα ανοίξω το xbox...
intelquad Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 ναι λοιπον!αυτη ειναι η αληθεια!θα κατσω και εγω να στηριξω αυτο το εγχειρημα για να μειωθει η οικονομικη κριση!ανοιξτε λοιπον ολοι τις κονσολες για να σωθουμε!:p
klainmaingr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Τα παιχνίδια ιδιαίτερα για κάποιον χασοώρα φοιτητή π.χ. είναι το πιό φθηνό είδος διασκέδασης. Δεν είναι τυχαίο που το wow έχει κάψει τόσο κόσμο. Με 10 ευρώ το μήνα στη συνδρομή κάποιος μπορεί να σπαταλήσει ευχάριστα άπειρες ώρες και να γλυτώσει λεφτά απο καφέδες/εξόδους κτλ. Φυσικά είμαι εντελώς αντίθετος σε αυτή τη λογική αλλα έχοντας μιλήσει με πολλούς "καμμένους" το οικονομικό της υπόθεσης είναι απο τους τόπ λόγους που το προτιμάνε. Το ίδιο και κάποιος που θα παίζει στο xbl ή Psn κάποιο παιχνίδι. Καθόλου περιέργη είδηση.. Άσε που και λεφτά να μην έχει κανείς.. με τις παιχνιδάρες που βγαίνουν τελευταία δεν μπορείς να αντισταθείς.
alexzzz Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Τα παιχνίδια ιδιαίτερα για κάποιον χασοώρα φοιτητή π.χ. είναι το πιό φθηνό είδος διασκέδασης. Δεν είναι τυχαίο που το wow έχει κάψει τόσο κόσμο. Με 10 ευρώ το μήνα στη συνδρομή κάποιος μπορεί να σπαταλήσει ευχάριστα άπειρες ώρες και να γλυτώσει λεφτά απο καφέδες/εξόδους κτλ. Φυσικά είμαι εντελώς αντίθετος σε αυτή τη λογική αλλα έχοντας μιλήσει με πολλούς "καμμένους" το οικονομικό της υπόθεσης είναι απο τους τόπ λόγους που το προτιμάνε. Το ίδιο και κάποιος που θα παίζει στο xbl ή Psn κάποιο παιχνίδι. Καθόλου περιέργη είδηση.. Άσε που και λεφτά να μην έχει κανείς.. με τις παιχνιδάρες που βγαίνουν τελευταία δεν μπορείς να αντισταθείς. Διαβάζοντας σε καταλαβαίνω ότι ακόμα και οι νοικοκυρές με το ξεσκονόπανο και το φαράσι στο χέρι, ένα fifa live θα το παίξουν...
klainmaingr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Διαβάζοντας σε καταλαβαίνω ότι ακόμα και οι νοικοκυρές με το ξεσκονόπανο και το φαράσι στο χέρι, ένα fifa live θα το παίξουν... Είναι ότι πρέπει να παίξεις ένα ματσάκι όσο περιμένεις να τσιγαριστεί το κρεμμυδάκι.. Χμ... επίσης το ματσάκι με το κρεμμυδάκι ταιριάζει... Περίεργα πράγματα.. μας ραντίζουν..
liopyr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Χθες καθάρισα πατώματα, νεροχύτες, μπανιέρες, μερικούς μπάτσους στο GTA...
alexzzz Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά.Χθες καθάρισα πατώματα, νεροχύτες, μπανιέρες, μερικούς μπάτσους στο GTA... Μην το λες ειρωνικά, γιατί κάποιοι εδώ μέσα (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) χτες τα έκαναν όλα αυτά εκτός από τους μπάτσους. Υπάρχει και σχετική φωτό.
liopyr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μην το λες ειρωνικά, γιατί κάποιοι εδώ μέσα (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) χτες τα έκαναν όλα αυτά εκτός από τους μπάτσους. Υπάρχει και σχετική φωτό. Kι εγώ τα έκανα. Δεν διαβάζεις προσεκτικά το ΟΤΤ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Περισσότερο κερδισμένη είναι και πάλι η ιαπωνική Nintendo, η οποία μέσα στο Νοέμβριο πούλησε 2.04 εκατομμύρια κονσόλες Wii
alexzzz Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Kι εγώ τα έκανα. Δεν διαβάζεις προσεκτικά το ΟΤΤ. Προσπάθησα και τα κατάφερα να το ξεχάσω... λόγο alter, καταλαβαίνεις
liopyr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Προσπάθησα και τα κατάφερα να το ξεχάσω... λόγο alter, καταλαβαίνεις Kαταλαβαίνω. Ειδικά αν έχεις και μία προιστορία, δεν είναι δύσκολο να αρχίσουν οι συνειρμοί. (το χέσ@με το thread).
divined Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δεν νομίζω ότι πρέπει να είναι κατακριτέο ότι κάποιος παίζει παιχνίδια επειδή δεν έχει χρήματα να βγει. Πολλοί απο εμάς εχουν βρεθεί σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο και εγώ προσωπικά το έχω κάνει. Πόσα Σαβ/Κυκ σαν φοιτητής την έβγαζα παίζοντας C&C Generals online επειδή δεν είχα μία για να βγώ. Κατακριτέο, γίνεται μόνο όταν φτάσει το παιχνίδι να απαξιώνει κάθε άλλη δραστηριότητα, κοινωνική, επαγγελματική ή μαθησιακή. Πίσω στο κυρίως θέμα τώρα, η αγορά βιντεοπαιχνιδιών συνεχίζει να αυξάνεται παρά την οικονομική κρίση λόγω της ύπαρξης πληθώρας ποιοτικών τίτλων για όλα τα γούστα. Όσο πρόβλημα και αν έχεις αν καίγεσαι να παίξεις το νέο παιχνιδάκι σου, θα τα δώσεις μόλις βάλεις στην άκρη πέντε φράγκα. Μας έχουν βγάλει πολλές φορές εκτός προϋπολογισμού αυτά τα παιχνίδια και ας μην έχουν όλοι μας χρόνο να παίξουμε αυτά που αγοράσαμε.
telegamesvg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Και ας μην ξεχναμε οτι στον υπολοιπο δυτικο κοσμο τα παιχνιδια ειναι απο φθηνοτερα εως ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ, απ'οτι σε εμας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα