anemelos4 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα, Εχω ενα πρόβλημα με το laptop (Toshiba satellite A300)μου προσπαθω να αναζητήσω ασυματα δικτυα και δε μου εμφανιζει κανενα ενω με ενα αλλο μου εμφανιζει καμια 10αρια!! Που να ωφειλετε? Η καρτα δικτυου μου ειναι Realtek RTL8102E Family PCI-E Fast Ethernet εψαξα για drivers για Vista και δε βρηκα κανενα link της προκοπης!! PS.Sry αν εκανα το topic σε λαθος section!!
SwAToNeR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Είναι απενεργοποιημένο το Wifi σου. Είτε απο κάποιο κουμπί που έχει το laptop είτε μέσα απο τα Windows.
anemelos4 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Οχι το εχω ενεργοποιησει το Wifi! Οταν λες μεσα απο τα windows?
SwAToNeR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Αν έχεις vista. Πινακα ελέγχου> Κέντρο κοινής χρήσης> Διαχείριση συνδέσεων. Αλλά αν δε βρίσκεις κανένα ασύρματο όταν κάνει αναζήτηση κατα 80% για να μη πώ 90% είναι κλειστό το Wifi απο το laptop. Έχει ενα κουμπάκι/διακοπτάκι.
tsakonas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα, Εχω ενα πρόβλημα με το laptop (Toshiba satellite A300)μου προσπαθω να αναζητήσω ασυματα δικτυα και δε μου εμφανιζει κανενα ενω με ενα αλλο μου εμφανιζει καμια 10αρια!! Που να ωφειλετε? Η καρτα δικτυου μου ειναι Realtek RTL8102E Family PCI-E Fast Ethernet εψαξα για drivers για Vista και δε βρηκα κανενα link της προκοπης!! PS.Sry αν εκανα το topic σε λαθος section!! Η καρτα αυτη ειναι ethernet...προφανως στις καρτες δικτυου βλεπεις μονο αυτην , αρα δεν εχεις κανει εγκατασταση drivers της wireless καρτας... Μπες στο site tou laptop ,βρες το μοντελο και εκει ειναι και οι drivers. Αυτα ολα φυσικα αφου βρεις το κουμπακι πανω στο laptop wifi on/off
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.