greg_m Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 ποια ειναι η γνωμη σας για αυτο το φορητο? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908055
basilis5 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 φιλε εκανα μια προχειρη ερευνα στα πλαισιο, eshop, play247 και δεν βρηκα κατι εξισου δυνατο και αξιοπιστο με αυτο που ρωτας. η μοναδικη μου εμπειρια απο ασους ειναι σε νετμπουκ και γραφικα-μητρικες κλπ αλλα πιστευω ειναι πολυ αξιοπιστη εταιρια και θα σου ελεγα να προχωρησεις για το λαπτοπακι, για τα λεφτα του ειναι πολυ πολυ καλο. ο πεξεργαστης ειναι αρκετα καλος, τα γραφικα συμπαθητικα, εχι πολυ καλη μπαταρια και καρτα δικτυου ασυρματη . προχωρα απο εμενα
panos2000gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρω γιατί αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν τα ASUS αισθητικά πλήν ελαχίστων περιπτώσεων (π.χ. asus 1000h). Βέβαια αυτό είναι κάτι πολύ υποκειμενικό οπότε το παραβλέπουμε. Απο εκεί και πέρα θα σου πρότεινα να στραφείς σε κάτι άλλο καθώς οι τιμές έχουν πέσει δραματικά. Εδώ φτάσαμα σε σημείο να πέρνεις IBM Thinkpad με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά από 720 ευρώ http://www.skroutz.gr/s/62240/Lenovo-R61.html?keyphrase=R61+8919WB5 Παλαιότερα γι' αυτό το μοντέλο θα έπρενε να δώσεις πάνω από 1500 ευρώ. Γενικότερα ψάξου λίγο στα γνωστά καταστήματα και θα δεις μεγάλες ευκαρίες με πιο επώνυμο προϊόντα. (SONY, TOSHIBA, DELL, IBM κτλ). Βρωμάει ο τόπος από προσφόρες εν μέσω Χριστουγέννων και οικονομικής κρίσης.
mkyprian Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 η ASUS ειναι ανωτερη απο TOSHIBA απο πλευρας ποιοτητας υλικων. εχω και απο τις δυο εταιριες λαπτοπ και δουλευω υπερωριες τα λαπτοπ επισης πολλες φορες χρησιμοποιω και ενα ASUS μιας φιλης(που ειναι απο τα φτηνα ASUS και παλι ειναι πολυ καλης ποιοτητας.
greg_m Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 αυτο που δεν γνωριζω, ειναι το θεμα της εγγυησης. το λεω επειδη το φερνει μονο το e-shop. σε περιπτωση καποιας βλαβης τι γινεται? -----Προστέθηκε 13/12/2008 στις 05 : 53 : 27----- Δεν ξέρω γιατί αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν τα ASUS αισθητικά πλήν ελαχίστων περιπτώσεων (π.χ. asus 1000h). Βέβαια αυτό είναι κάτι πολύ υποκειμενικό οπότε το παραβλέπουμε. Απο εκεί και πέρα θα σου πρότεινα να στραφείς σε κάτι άλλο καθώς οι τιμές έχουν πέσει δραματικά. Εδώ φτάσαμα σε σημείο να πέρνεις IBM Thinkpad με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά από 720 ευρώ http://www.skroutz.gr/s/62240/Lenovo-R61.html?keyphrase=R61+8919WB5 Παλαιότερα γι' αυτό το μοντέλο θα έπρενε να δώσεις πάνω από 1500 ευρώ. Γενικότερα ψάξου λίγο στα γνωστά καταστήματα και θα δεις μεγάλες ευκαρίες με πιο επώνυμο προϊόντα. (SONY, TOSHIBA, DELL, IBM κτλ). Βρωμάει ο τόπος από προσφόρες εν μέσω Χριστουγέννων και οικονομικής κρίσης. πανο, εξαιρετικη αυτη η επιλογη. επειδη δεν γνωριζω αυτα τα on line καταστηματα θα ηθελα να μου πεις αν γνωριζεις τι γινεται σε περιπτωση βλαβης, με δεδομενο οτι εχει 3 χρονια εγγυηση.
basilis5 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 απο οσο ξερω μιλας κατευθειαν με αντιπροσωπεια και οχι με το καταστημα οσον αφορα την ασους απο οσο ξερω παιρνεις τηλ και ερχονται και το παιρνουν απο το σπιτι σου,και σο γυριζουν αυτοι, αλλα ειναι εκτος ελλαδος-βεβαια μικρη σημασια εχει αυτο το κακο ειναι πως δεν μπορεις να κανεις επεκαση εγγυησης περαν των 2 χρονων οπως μπορεις με σονυ-τοσιμπα και τελος εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι τα ασους εχουν καλυτερη καταστκευη η υλικα απο τα τοσιμπα,απλα τα τοσιμπα στα ιδια λεφτα εχουν κατωτερες δυνατοτητες τελος μπορεις να δεις και την λυση λενοβο, που ειναι εξισου η και περισσοτερο 'σκυλια' αλλα αισθητικα ειναι ακομα ΙΒΜ..
panos2000gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 πανο, εξαιρετικη αυτη η επιλογη.επειδη δεν γνωριζω αυτα τα on line καταστηματα θα ηθελα να μου πεις αν γνωριζεις τι γινεται σε περιπτωση βλαβης, με δεδομενο οτι εχει 3 χρονια εγγυηση. Χωρίς να θέλω να προσβάλω τα αλλα καταστήματα, από αυτά που βλέπω τα πιο αξιόπιστα ειναι το play247, το zeroone και το you.gr που ανήκει στην infoquest η οποία και λογικά εισάγει το συγκεκριμένο μοντέλο. Πάντως απο ποιότητα υλικών το συγκεκριμένο μοντέλο όπως και όλα τα thinkpad είναι ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ο.!!!! Πραγματικό θωρηκτό!!!! Ριξε μια ματιά στο youtube για διάφορα τεστ αντοχής που έχουν κάνει σε thinkpad και θα καταλαβεις....
sintalkas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ πάντως διαφωνώ με τους προλαλησαντές και αντιδεικνύω αυτό εδώ που εχεί πιο καλά χαρακτηριστικά και φυσικά πιο κάλη κάρτα γραφικών. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900440 Το μόνο που θα σου πρότεινα είναι να βάλεις ένα ντιμάκι των 2 γίγα ακόμα και είσαι αρχηγός.Επίσης αν θες παίρνεις και μια επέκταση εγγύησης να χεις το κεφάλι σου ύσηχο.
greg_m Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ πάντως διαφωνώ με τους προλαλησαντές και αντιδεικνύω αυτό εδώ που εχεί πιο καλά χαρακτηριστικά και φυσικά πιο κάλη κάρτα γραφικών. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900440 Το μόνο που θα σου πρότεινα είναι να βάλεις ένα ντιμάκι των 2 γίγα ακόμα και είσαι αρχηγός.Επίσης αν θες παίρνεις και μια επέκταση εγγύησης να χεις το κεφάλι σου ύσηχο. ευχαριστω sintalkas αλλα εχει 100€ παραπανω και δεν τα διαθετω.
panos2000gr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ευχαριστω sintalkas αλλα εχει 100€ παραπανω και δεν τα διαθετω. Επιπλέον πιστεύω ότι καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν σημαίνει απαραίτητα και καλύτερο laptop... τα εχουμε συζητήσει πολλές φορές αυτά σε διάφορα threads. Όσο για την συγκεκριμένη σειρά της HP δεν ειναι και ότι καλύτερο έχουμε δει από την HP αισθητικά και ποιοτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.