kotlid Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Εχω εγκαταστημενο το kaspersky internet security 8 στο eee pc 100h και εχω και ενα desktop με windows xp.Οταν εχω απενεργοποιημενο το firewall του kaspersky τοτε ολα λειτουργουν καλα. Οταν το ενεργοποιησω δεν μπορω να δω το netbook απο το desktop. Ξερει κανεις τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο firewall του kaspersky για να το εχω ενεργοποιημενο και να λειτουργει το δικτυο? Αν οχι μαλλον θα εχω μονιμα το firewall κλειστο Ευχαριστω
Vatos_locos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 βγάλτο τελείως και άσε το firewall του ρουτερ σου
kotlid Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 και εγω αυτο σκεφτηκα αλλα ειπα να ρωτησω μπασ και υπαρχει λυση Ευχαριστω
tYrAnOs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δεν μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα εμενα μεχρι στιγμης . Δεν εχω κατσει να ασχοληθω να σου πω την αληθεια και με το Φαϊεργουολ :Π εκτος απο 1-2 φορες κ ουτε εγω βρεικα ακρη.....
TechFind Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 kotlid Settings -> System Security -> Enable Firewal -> Settings -> Network. Αν εκεί βλέπεις την κάρτα δικτύου κάνεις Edit και τσεκάρεις το Automatically add new networks to the group, αν δεν την βλέπεις επανεγκατάσταση Kaspersky.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.