Προς το περιεχόμενο

Μνήμη Ram

Adam Mimikidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια αλλαξα μητρικη γιατι η Asus P4S 533-E τα εφτυσε!!

Τωρα εχω την ASROCK P4I65G με αυτα τα χαρακτηριστικα και θελω να προσθεσω μνημη γιατι ειναι παρα πολυ αργο!!

τωρα εχω 256Mb και θα ηθελα να μου πειτε τι μνημη να βαλω;

Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο

Αποστολή: Παράδοση Οπουδήποτε

Χαρακτηριστικά

Γενικά Όνομα Μοντέλου P4i65G

Τοποθέτηση Micro ATX Form Factor: 9.6-in x 7.8-in, 24.4 cm x 19.8 cm

Τύπος Επεξεργαστή Socket 478 for Intel® Pentium 4 / Celeron D (Prescott, Northwood, Willamette) processors

Chipset Northbridge: Intel® 865G, Southbridge: Intel® ICH5

Δίαυλος Επικοινωνίας 800 / 533 / 400 MHz

Μνήμες Dual Channel DDR memory technology, 2 x DDR DIMM slots, DDR400/333/266 non-ECC, un-buffered memory, Max. capacity of system memory: 2GB

Εσωτερικές Συνδέσεις 3 x PCI slots, 1 x AGP 8X slot, 1 x AMR slot

Δυνατότητες Αποθήκευσης 2 x Serial ATA 1.5 Gb/s connectors (No Support for "RAID" and "Hot Plug" functions ), 2 x ATA100 IDE connectors (support 4 x IDE devices)

Θύρες & Συνδέσεις

USB 10 ενσωματωμένες USB2.0 θύρες

Θύρες Στο πίσω μέρος 1 x PS/2 Mouse Port, 1 x PS/2 Keyboard Port, 1 x VGA Port, 1 x Parallel Port (ECP/EPP Support), 6 x Ready-to-Use USB 2.0 Ports, 1 x RJ-45 LAN Port, Audio Jack: Line in / Front Speaker / Microphone

Εσωτερικές Συνδέσεις 1 x Floppy connector, 1 x IR header, 1 x COM header, CPU/Chassis FAN connectors, 20 pin ATX power connector, 4 pin 12V power connector, CD in header, AUX in header, Front panel audio connector, 2 x USB 2.0 headers (support 4 USB 2.0 ports; 2 of them are s

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Δυνατότητες Δικτύου Realtek PCI LAN 8101L, Speed: 10/100 Ethernet, Supports Wake-On-LAN

Ήχος Cmedia 9761A 5.1 channel audio CODEC

BIOS 4Mb AMI BIOS, AMI Legal BIOS, Supports "Plug and Play", ACPI 1.1 Compliance Wake Up Events, Supports jumperfree, SMBIOS 2.3.1 Support

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...