tweety_p Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξερω αν πρεπει αυτο το post να μπει εδω αλλα ...Λοιπον εγω κ ενας φιλος εχουμε τον ιδιο ετοιμο pc απο multirama.Κ καθως τα ανοιξαμε για μικροαλλαγες ανακαλυψαμε οτι μας κοροϊδευουν....Εχουμε 8600 gt αλλα εγω απο gigabyte αυτος απο biostar..ΥΠΕΡΕΧΩ...Εχει σκληρους seagate εγω wd ..Ισοπαλια... Εχει ram twinmos κ εγω EA..(μην ρωτησετε ποια εινια αυτη η μαρκα δεν ξερω...) Υπερχει... ΑΡΑ μας εριξαν καπου κ τους 2 για να μην τσακωνομαστε....Κ ολα αυτα με ακριβως το ιδιο ετοιμο pc κ με πανω κατω παρομοια ημερομηνια αγορας...Αυτα απο τα multirama....
gdp77 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δε σου είπαν ποτέ φαντάζομαι ότι θα έχει την τάδε μνήμη ή τη δείνα κάρτα γραφικών. Σαφώς και δεν εξαπατηθήκατε και φρόντιζε να μη δυσφημείς κάποιον αν δεν ξέρεις τι λες και τι θέλεις. Αν είχες κάνει εσύ τη σύνθεση του μηχανήματος και είχες ζητήσει συγκεκριμένα κομμάτια, θα σου έβαζαν ακριβώς αυτά που ζήτησες. Επιπλέον, ποιος σου είπε ότι η GB είναι ταχύτερη από τη Biostar ή οι twinmos ταχύτερες από τις "EA"; Είδες κάπου benchmarks?
PCharon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δεν συμφωνώ με την ένστασή σου tweety_p, επειδή φαντάζομαι πως αγοράζοντας την έτοιμη σύνθεση διαβάσατε περιγραφή του τύπου "επεξεργαστής τάδε, οθόνη τάδε ιντσών, κάρτα γραφικών 8600..." και όχι αναφορά σε brand names, άρα δεν σας εξαπάτησαν σε κάτι. Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πως σε αυτές τις περιπτώσεις οι επιλογές του "μέσα" είναι στην ευχέρεια του καταστήματος που κάνει τη σύνθεση, αλλιώς πας και αγοράζεις τα κομμάτια ξεχωριστά. Επιπλέον, όπως τόνισε και ο gdp77, δεν είναι 100% βέβαιο πως η μία κάρτα έχει κάτι το ιδιαίτερο σχετικά με την άλλη και γενικώς οι συγκρίσεις που κάνεις είναι άστοχες.
Vatos_locos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 epic fail το αποτέλεσμα ίδιο δεν είναι ? 8600 έχετε και οι 2 σκληρούς έχετε και οι 2 μνήμες έχετε και οι 2 ας το έφτιαχνες μόνος σου
caution Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 ...ας το έφτιαχνες μόνος σου Sad but true
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.