Ntonalnd_7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 σε ευχαριστούμε φίλε!το κατέβασα,αλλά μου βγάζει μόνο τη σαπφώ και τον βαγγέλη,... ο αστυνομικός??? Καλησπερα φιλε μου.δεν ειπα εγω για φωνη αστυνομικου.μονο τισ σαπφω,και του γκευ ειναι. αν βρω τιποτα αλλο,θα το ανεβασω.
odytsak Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Καλησπερα φιλε μου.δεν ειπα εγω για φωνη αστυνομικου.μονο τισ σαπφω,και του γκευ ειναι. αν βρω τιποτα αλλο,θα το ανεβασω. Ωραίες οι φωνές! Εσύ τις έφτιαξες?
Ntonalnd_7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Ωραίες οι φωνές!Εσύ τις έφτιαξες? οχι.μου τις εδωσαν,και ειπα να τις μοιραστω μαζι σας
karaap Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Τους αστυνομικούς τους βλέπεις να σε γράφουν θέλεις και να τους ακούς να σε δίνουν οδηγείες ; Τόσο μαζοχισμός ;
Ntonalnd_7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 φωνες για το destinator σαμφω νοταρα βαγγελης ( γκευ ) πολυ γελιο.απ`οσο ξερω κανει για ολα τα destinator.εγω το εχω στο 7. to link einai se rapidshare. χωρις limit στο download. http://rapidshare.com/files/454040883/voice.rar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.