SCORPIO777 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 τα πληκτρα του πληκτρολογιου του imac τα οποια ως γνωστον ειναι λευκα αρχισαν να μαυριζουν επικυνδυνα.δοκιμασα να τα καθαρισω με ενα πανι και νερο αλλα καθαριζουν πολυ δυσκολα λες και εχουν ποτησει μεσα.ξερει κανεις να καθαριζει με κατι αλλο?
telegamesvg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Και μιας κ μιλαμε για πληκτρολογιο ... Τι πληκτρολογουμε για το συμβολο του ευρω σε Leopard ,αλλα και οταν τρεχουμε Vista ? -----Προστέθηκε 12/12/2008 στις 09 : 18 : 52----- τα πληκτρα του πληκτρολογιου του imac τα οποια ως γνωστον ειναι λευκα αρχισαν να μαυριζουν επικυνδυνα.δοκιμασα να τα καθαρισω με ενα πανι και νερο αλλα καθαριζουν πολυ δυσκολα λες και εχουν ποτησει μεσα.ξερει κανεις να καθαριζει με κατι αλλο? Aυτο το προσεξα κ εγω ..σαν να ποτιζουν μεσα και βγαζουν συνεχως βρωμια !! Δοκιμασα και τα καταφερα με υγρο για τα τζαμια και καλο τριψιμο ... Ισως ομως δεν ειναι οτι καλυτερο το αζαξ ..
SCORPIO777 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 εγω αυτο που φοβαμαι ειναι μην ξεθωριασουν τα γραμματα με αζαξ.η apple εχει τιποτα.? εσενα μηπως ξεθωριασαν με το αζαξ?
telegamesvg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Oχι ευτυχως !! μια φορα το εχω καθαρισει μονο ... κατι αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι τα πληκτρα στο macbook (white) παρ'ολο που ειναι σχεδον ιδια με το πληκτρολογιο του iMac ,δεν βρωμιζουν το ιδιο ευκολα .
iced Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Εγω το καθαριζω μια φορα την εβδομαδα (Με ελαφρως βρεγμενο το πανακι του imac) οποτε δεν εχω τετοια διλληματα
SCORPIO777 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Oχι ευτυχως !! μια φορα το εχω καθαρισει μονο ... κατι αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι τα πληκτρα στο macbook (white) παρ'ολο που ειναι σχεδον ιδια με το πληκτρολογιο του iMac ,δεν βρωμιζουν το ιδιο ευκολα . ενταξει το εκανα και εγινε σαν καινουργιο.αυτο που σκεφτηκα να κανω ειναι να πλενω τα χερια μου καλα πριν τη χρηση.σε ευχαριστω.
telegamesvg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Mαλλον πρεπει να κανουμε αυτο που κανει ο Iced .. Τελικα το συμβολο του ευρω στο Mac OS εμφανιζεται με τον συνδιασμο alt+shift+2 €€€€€€€€€
dali13gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Επίσης, όταν έχεις επελεγμένη την ελληνική γλώσσα, γίνεται με δεξί Alt+E
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.