Προς το περιεχόμενο

ερώτηση για ASUS EAH3450/HTP 256MB PCI-E RETAIL

themaras7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδιά!Θέλω να αλλάξω κάρτα γραφικών και να βάλω μια απλή αλλά καλή για να παίζει τα πιο νέα παιχνίδια!εγώ έχω ήδη την geforce4 ti4200 with agp 8x,επεξεργαστή pentium 4 στα 2.4 και ραμ 768!την υποστηρίζει το σύστημά μου;;pci δεν έχω υποδοχή;;;

Δημοσ.

Θες pci-e όχι απλή Pci που χει η μητρική σου. Την εποχή της 4200 δε νομίζω να κυκλοφορούσαν (ή έστω να ταν ιδιαίτερα διαδεδομένες) μητρικές με pci-e, οπότε κατά πάσα πιθανότητα μπορείς να βάλεις μόνο AGP κάρτα. Πες και το μοντέλο της μητρικής σου (το βλέπεις με το CPU-Z) για να βεβαιωθούμε.

Δημοσ.

φιλε μου μια qdi έχω αλλά δεν κατάλαβα πώς να το δώ για να σου πώ ολόκληρο το μοντέλο!πάντως στα properties της κάρτας γράφει location bus pci!μάλλον θα είναι αυτό που μου λές ότι δεν είναι pci-e!

Δημοσ.

λοιπόν έχω QDI Model:p4i865a Τι λέτε;τελικά τη κάρτα γραφικών να πάρω γύρω στα 35 ευρώ που να είναι καλύτερη από αυτή που έχω;

Δημοσ.

Θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Ακόμα και η 3450 να έμπαινε στη μητρική σου, δε θεωρείται gaming κάρτα.

Από αυτές δε μπορώ να προτείνω κάποια :/

Δημοσ.

δηλαδή φίλε μου αυτές είναι μεν καλύτερες από την δικιά μου αλλά όχι τπτ ιδιαίτερο ε;;εντάξει δεν πειράζει αρκεί να παίζω 3-4 παιχνιδάκια παραπάνω!ευχαριστώ για την βοήθεια!

Δημοσ.

Κάααπως έτσι. Δεν ξέρω πόσο καλύτερες είναι όμως, πχ για την 5200 αμφιβάλω αν είναι καλύτερη.

Αν όμως ευελπιστείς να παίξεις παιχνίδια όπως τα νέα Call of Duty, Crysis, PES, GTA, ξέχνα τα.

Ίσως θα μπορούσες να βρεις καμιά μεταχειρισμένη της προκοπής (εφόσον τη σηκώνει το τροφοδοτικό σου). Καμιά 6600GT πχ θα ταν αρκετά καλύτερα.

Δημοσ.

Όπως σου είπε και o ακατανόμαστος πριν, αν σκέφτεσαι τίτλους σαν και τους παραπάνω τους ξεχνάς, όχι μόνο λόγω κάρτας γραφικών, αλλά και του υπόλοιπου συστήματος.

Η κάρτα που κοιτάς, μπορεί πιθανόν να σου δώσει ένα "boost" στην αναπαραγωγή HD υλικού, αλλά μέχρι εκεί.

Αυτός είναι ο σκοπός της, αυτές οι δυνατότητές της, γι'αυτό και η χαμηλή τιμή της.

Επίσης οι low end σειρές της ATi, ειδικά τα version που βγαίνουν για AGP δίαυλο αντιμετωπίζουν συχνά πρόβλημα με buggy drivers.

Συνοπτικά, αν θες μία κάρτα για αναπαραγωγή HD ταινιών, μπορείς να την πάρεις με κάθε επιφύλαξη για την ομαλή λειτουργία της.

Αν θες παιχνίδια, κυρίως παλιότερους τίτλους πάρε καμμία 6600Gt μεταχειρισμένη.

Αν θες νεότερους τίτλους, δυστυχώς πρέπει να μαζέψεις λεφτά για νέο Pc.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...