Προς το περιεχόμενο

Τρόπος για να τρέχεις βαριά παιχνίδια σε ξεπερασμένα μηχανάκια

Diablos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνειδητοποίησα λοιπόν οτι το pc μου πάλιωσε για τα σημερινά games. Και ενώ έπαιζα μια χαρά το περσινό NFS (άσχετο το αν ήταν μια παπαριά και μισή), το NFS Undercover μοιάζει ασήκωτο στο pc μου.

Ψάχνωντας λίγο, βρήκα ένα πρόγραμμα που λέγεται 3D Analyzer το οποίο κάτι κάνει (εξομοιώνει κάπως αλλιώς τα γραφικά ή κάτι τέτοιο) το οποίο δεν έχω καταλάβει, αλλά το θέμα είναι πως το πετυχαίνει. Μπορώ και παίζω NFS τώρα.

Επειδή όμως είναι λίγο ασταθές σαν πρόγραμμα (μπορεί μετά από μισή ώρα να με πετάξει έξω απ' το παιχνίδι) θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε κάτι παρόμοιο να προτείνετε, μπας και κάπως βολευτούμε εμείς που δε μπορούμε να αναβαθμίζουμε τακτικά.

Το link για το πρόγραμμα είναι το εξής:

http://files.filefront.com/3danalyzer+v236rar/;5422262;/fileinfo.html

Δημοσ.

Δεν το ήξερα το πρόγραμμα (!), πάντως από όσα διάβασα στα γρήγορα κατάλαβα πως απλά δημιουργεί μια "ψευτοσυμβατότητα" προκειμένου κάποιο παιχνίδι που θα έλεγε πως δεν μπορεί να τρέξει να ξεκινήσει ή να ενεργοποιηθούν κάποιες επιλογές στα γραφικά. Δε μου φάνηκε και πολύ σπουδαίο πάντως. Επίσης έχει σταματήσει να εξελίσσεται πριν κανά 2 χρόνια, οπότε μάλλον δεν έχει νόημα πια για τα νέα DirectX.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...