El Grecos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Help! Είμαι καινούργιος παιδιά και αν η ερώτησή μου σας φαίνεται χαζή...pleeease...δείξτε κατανόηση Αγόρασα την παραπάνω συσκευή GPS πριν από λίγες μέρες καθώς και μια συνδρομή για 2 χρόνια χάρτες. Η συσκευή μου έχει έρθει με χάρτες Q3 2008. Η κάρτα της είναι μια SD 2 GB σχεδόν γεμάτη. Πάω λοιπόν να κατεβάσω τους χάρτες Q4 2008 και το πρόγραμμα (Freshmaps) μου λέει ότι η κάρτα μου είναι γεμάτη, δεν τους χωράει και να...σβήσω μερικές φωτογραφίες, mp3 και άλλα τέτοια για να κάνω χώρο! Φυσικά τίποτα από αυτά δεν είχα φορτώσει στο μηχάνημα γιατί είναι καινούργιο! Ερώτηση: για να κατεβάσω του πρόσφατους χάρτες (Q4 2008) και να χωρέσουν στην κάρτα μου, μήπως θα έπρεπε *χειροκίνητα* να σβήσω όλες της χώρες (=παλιούς χάρτες) του Q3 2008 για να κάνω χώρο για τους νέους; Αν αυτό είναι σωστό, δεν θα έπρεπε το πρόγραμμα (Freshmaps) να κάνει την δουλειά αυτή (σβήσε παλιούς-γράψε νέους χάρτες) αυτόματα; Και κάτι άλλο: αν βάλω μια μεγαλύτερη κάρτα (4 GB SDHC) το "μηχανάκι" θα καταφέρει να την δει σωστά; Ευχαριστώ εκ των προτέρω για την βοήθεια. Ελ Γκρέκος μασκαράς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.