Προς το περιεχόμενο

Δεν τον βλεπουν ουτε τα Windows ουτε το Bios

arbaden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως διβαστε και τον τιτλο εχω ενα σκληρο 1Τ seagate που δεν δουλευει τιποτα!

Δεν τον βλεπουν ουτε τα Windows ουτε το Bios!

Εβαλα το ghost μηπως τραβιξω κανενα δεδομενο αλλα τιποτα!

Του εβαλα αλλη πλακετα απο εναν αλλο που εχω ακριβως τον ιδιο και παλλι τιποτα!

Τελευτεα φορα δουλευε χθες που τιν ωρα που τον εκλεινα επεσε μια αστραπη και μου εσβησε το pc και σημερα που ανοιγα τον υπολογιστη μου κολησε οταν ανοιγε στο Bios!

Αλλα αυτον τον σκληρο δεν τον πολυδουλευα ουτε ειχα μεσα windows!

Παιδια μια βοηθεια κοντευω να σκασω!!!!!

:fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear:

Δημοσ.
Παιδια μια βοηθεια κοντευω να σκασω!!!!!

... είπε ο δίσκος λίγο πριν ξεψυχήσει.

Δοκίμασε να τον συνδέσεις σε κανα άλλο pc ή ως εξωτερικό. Αν πάλι δεν φαίνεται ούτε σε BIOS, περίμενε και καμιά άλλη γνώμη πριν χρησιμοποιήσεις την εγγύηση.

Δημοσ.

Δοκίμασε μέσω repair console να τρέξεις την εντολή chkdsk /p /r που τσεκάρει και επιδιορθώνει τυχόν σφάλματα στους συνδεδεμένους σκληρούς.

Αν δεν καταφέρεις και μέσω αυτού κάτι, δύσκολα τα πράγματα.

Δημοσ.

Να τους συνδέσει και τους 2, και μέσω του άλλου σκληρού που δουλεύει να κάνει check disk και ίσως η repair console να τον βρει και να τον επιδιορθώσει. Ξέρω ότι μοιάζει απίθανο, αλλά μήπως υπάρχει και άλλη λύση?

Δημοσ.
Να τους συνδέσει και τους 2, και μέσω του άλλου σκληρού που δουλεύει να κάνει check disk και ίσως η repair console να τον βρει και να τον επιδιορθώσει. Ξέρω ότι μοιάζει απίθανο, αλλά μήπως υπάρχει και άλλη λύση?

Η εντολή chkdsk συντάσσεται ως εξής: chkdsk X: /ορίσματα, όπου X το drive letter (αν το τρέξεις χωρίς drive letter, εκτελείται στο τρέχον partition). Για να χει drive letter πρέπει να είναι ορατό partition. Αν δεν είναι ορατό πώς θα το τρέξει;

Δημοσ.

ειναι σαν ενας ανθροπως να εχει πεσει σε κομμα!δηλαδι δουλευει ο σκληρος αλλα το μονο ποθ κανει ειναι να κολλαει τον υπολογιστει και το bios!

τον δοκιμασα και σε αλλο Pc τα ιδια κανει

Δημοσ.

Δοκίμασε το και σαν εσωτερικό και σαν εξωτερικό, αν δεν το βλέπουν καθόλου ούτε τα windows ούτε το BIOS δε νομίζω ότι μπορούν να γίνουν πολλά.

• Moderators
Δημοσ.

Αν διαθετεις αναλογα τη κατασταση του δισκου και τη κρισιμοτητα των αρχειων σου ακομα και μερικες εκατονταδες ή και χιλιαδες ευρω θα σου βρουμε καποιο :P

Δημοσ.

Φαντάζομαι η επόμενη ερώτηση θα ναι, πώς γίνεται η διαδικασία του RMA :P

Πάντως περίμενε λίγο και τον μελισσούλη μπας και έχει καμιά έμπνευση, μιας και ειδικεύεται στον χώρο.

Δημοσ.

(με ψευδή φωνή) melissoulis speaking :

antonl , πρόσεχε τι λες περί ερωτήσεων, θα ξεφύγει κανένας jason από το μπλαμπλα και θα ψαχνόμαστε και κατά 'δω...

arbaden , γύρνα τον στο μαγαζί απ' όπου τον πήρες, και να εύχεσαι να στον αλλάξουν με τη μία.

Α και μην τους πεις τίποτα για αστραπές, @&^%@#* τον Δία μου...

Τα HD movies και series ξανακατεβαίνουν. Εσύ να 'σαι καλά, και να ευχαριστάς την Αρχή Της Τυχαιότητας που δεν έπεσε σπίτι σου η αστραπή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...