Προς το περιεχόμενο

Απορία μεταξύ 15'' και 17''

D-tonys7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι μεταξύ αγορά laptop 15'' η 17''........αλλοί μου λένε να πάρω 15'' γιατί 8α μου κρατάει πολυ περισσότερο η μπαταρία..........άλλοι μου λένε πώς η διαφορά στ μπαταρία είναι πολύ μικρή................άλλοι μου λένε για το βάρος............Ποιά είναι η γνώμη σας????

Δημοσ.

Αν σ ενδιαφέρει σημαντικά η φορητότητα, θα πρότεινα 15". Για ένα διάστημα που χρειαζόταν να κάνω καθημερινά βόλτες το laptop, μου χαν φύγει τα χέρια.

Δημοσ.

Τα πάντα εξαρτώνται από τη χρήση, που θα κάνεις, πώς θα το κουβαλάς και για πόση ώρα. Τουλάχιστον εγώ σπάνια έχω μόνο το λαπτοπ να κουβαλήσω στην τσάντα. Συνήθως έχω και άλλα πολλά, που αθροιστικά κάνουν διαφορά.

Δημοσ.
Σου είχαν βγεί τα χέρια αλλά η διαφορά είναι μόνο μισό κιλό.............έτσι?

Yeap. Μισό κιλό διαφορά μετράει (για μένα τουλάχιστον) όταν τον κουβαλάω 5/7 μέρες για 3 ώρες κάθε μέρα.

Και btw είχα 15άρι.

Δημοσ.

Τα 17αρια λαπτοπ συνηθως τα χαρακτηριζουν ως desktop replacement.Μεγαλυτερες διαστασεις,περισσοτερα χαρακτηριστικα (οχι οτι δεν τα βρισκεις σε 15αρια),μεγαλυτερο βαρος και προορισμενα περισοτερο για οικιακη χρηση παρα για βολτουλες.Εγω εχω 15",17",10" λαπτοπ.Ο 17αρhς εχει κουνηθει σπανια απο την βαση του(το εχω μια ZAlmanNC2000) και πιστευω οτι πηγαν και τζαμπα τα λεφτα για την τσαντα μεταφορας :-) .Εννοειται ακομα και μισο κιλο παραπανω στο θεμα μετακινησης παιζει ρόλο.Μετά απο πολυωρη μετακινηση με την τσαντα στον ωμο το μισο κιλο παραπανω αλλά και τις διαστασεις τα καταλαβαινεις ολα.

Δημοσ.
Σου είχαν βγεί τα χέρια αλλά η διαφορά είναι μόνο μισό κιλό.............έτσι?

Δεν είναι μόνο το βάρος, είναι και το μέγεθος που κουράζει στη μετακίνηση. Δηλαδή πιστέυω ότι πχ ένα netbook των 5 κιλών (λέμε τώρα) θα ήταν πιόάνετο στο κουβάλημα από ένα 15άρι 3,5 κιλών, γιατί το σχήμα στα λαπτοπ δεν ευνοεί μεγαλύτερα μεγέθη, κουράζεσαι στο περπάτημα από το πέρα δώθε κι όχι από το βάρος.

Δημοσ.

Καλά μάλλον 17'' θα πάρω...................κατά προτίμηση acer............. μπορεί και να προτιμήσω και μια μέση λύση........ενα 16''..........

Δημοσ.

Αν σκοπεύεις να το μετακινείς από σπίτι στο γραφείο και το αντίθετο τότε 15'' + δεύτερο τροφοδοτικό (το δικό μου τροφοδοτικό ζυγίζει 600-700 γραμμάρια).

Δημοσ.
Καλά μάλλον 17'' θα πάρω...................κατά προτίμηση acer............. μπορεί και να προτιμήσω και μια μέση λύση........ενα 16''..........

Κακιστη αγορα το 16"..

Ειναι πιο βαρυ απο αρκετα 17", ενω εχει μικροτερη αναλυση κ οθονη..(δες εδω κ εδω αναλυτικα)

Απεφυγε το!

Το acer 17" ειναι κ αυτο αρκετα βαρυ για 17αρι, ειναι 1+ κιλο βαρυτερο απο τα περισσοτερα 15.4". (μαζι με το τροφοδοτικο η διαφορα ειναι 1.5 κιλο περιπου)

Δες κ σε καμμια αλλη μαρκα , που να μην εχει λαπτοπ κουμουτσες (πχ υπαρχουν 17" που ειναι μισο κιλο ελαφρυτερα απο τα μπαουλα acer 17")

Σκεψου πχ το sony fw 16.4" , που παρολο που εχει μεγαλυτερη οθονη κατα 0.4" απο το acer 16" ειναι κ μισο κιλο ελαφρυτερο και εχει κ πιο μαζεμενες διαστασεις.

Δημοσ.

Τι κάρτα γραφικών φοράει το sony??? Tα sony είναι πολύ άσχημα laptop και με κακή φινέτσα.......και προβληματικά........to 7730g 7730G-734G25MN η 32MN έχει ανάλυση 1440 x 900 με 17''...μια χάρα χαρακτηριστικά έχει.........στ multirama άκουσα ότι το servis της acer έχει άλλαξει και δν χρειάζεται να το στείλεις στ εξωτερικό............

Το sony έχει καλύτερο επεξεργαστή αλλά υπάρχουν μοντέλα της acer μέχρι 1100 euro που έχουν τον ίδιο επεξεργαστή............. κατά την γνώμη μου το blu-ray προς το παρόν δν χρειάζεται.........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...