Προς το περιεχόμενο

Ε51 kai N85 γνώμες

Wandex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Ε51 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η μπαταρία κρατάει μια βδομάδα, το WiFi του είναι φοβερό, έχει πολύ σταθερό και γρήγορο λειτουργικό (Symbian 6.1 v3) είναι λεπτό, έχει πολύ καλή οθόνη, USB port... έχει όμως ένα μεγάλο μειονέκτημα.... έχει πολύ μεγάλο SAR. Για να μάθεις τι είναι αυτό, πήγαινε εδώ : http://www.nokia.com/sar

Του έχω βάλει όμως ένα handsfree και το χρησιμοποιώ μόνο με αυτό. Έχει και κάτι πολύ μικρά bugs, τα οποία όμως τα αγνοώ, καθώς δε με ενοχλούν.

Για το Ν85 που λες, δεν το έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.

Έχω το Ε51 και ομολογώ ότι είναι το ποιο γρήγορο Νόκια που είχα μέχρι τώρα σε επεξεργαστεί δεν ξέρω ποιο έχει το 85 αλλά αν μπορείς πήγαινε σε ένα τύπου πλαίσιο κατάστημα που τα έχει και δούλεψε τα δεις αν αν υπάρχει διαφορά.

Το μόνο μειονέκτημα για μένα το μέγεθος της οθόνης,θα την ήθελα τουλάχιστον σε μέγεθος Ν95

Δημοσ.
Η μπαταρία κρατάει μια βδομάδα

symbian 9.2

Wtf.png

-----Προστέθηκε 17/12/2008 στις 12 : 58 : 56-----

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα αν μπορείτε τις γνώμες σας για το Ε51 και το Ν85. Tα έχει κανείς;

Σας ευχαριστώ.

καλά αν σου κρατήσει μια week εμενα να με :X

Δημοσ.

Αναλογα τι θες... Το Ε51 ειναι ενα καλο και αξιοπιστο κινητο. Το Ν85 ωστοσο, συνδιαζει ενα πολυ καλο κινητο, σχετικα μαζεμενο, παρα πολυ καλη καμερα καθως και ολες τις εφαρμογες που υποστηριζει το Ε51 (και σου παρεχει και gps) οποτε ψηφιζω Ν85

Δημοσ.

Όντως φίλε FarCry, το Ε51 είναι Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI. Ζητώ συγγνώμη για το λάθος.

Όσο για τα bugs του, το πιο μεγάλο που μπορώ να θυμηθώ τώρα, είναι το εξής : Άν σε μια επαφή σου το τηλέφωνο το έχεις καταχωρημένο ως "Σπίτι" ή οτιδήποτε άλλο, όταν καλέσεις αυτόν τον αριθμό, στην λίστα κληθέντων αριθμών θα φαίνεται σαν κινητό. Αυτό συμβαίνει και με τις εισερχόμενες αλλά και τις αναπάντητες κλήσεις. Δυστυχώς περίμενα στο τελευταίο firmware να το είχανε διορθώσει, αλλα τίποτα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...