Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοιγει ο Η/Υ λογω USB

jas13gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα κ καλλες γιορτες σε ολλους.Το προβλημα που εχω ειναι οταν ανοιγω το πσ σταματαει στο welcome screen tis motherboard,Πανω εχω συνδεδεμενα 3 συσκευες σε θυρες USB,mouse keyboard k printer.Με το που θα αποσυνδεσω τον εκτυπωτη ξεκιναει κανονικα κ μπουταρει αψογα.Υπαρχει καποια ρυθμισει ωστε να μπορω να τα εχω συνδεδεμενα ολλα πανω κ να ξεκιναω κανονικα?

Windows Vista 32 bit εχω

Δημοσ.

Λογικά σου αλλάζει το boot device priority. Σύνδεσε όλες τις συσκευές και ρύθμισε το BIOS να μπουτάρει πρώτα από το cd-rom και μετά από τον σκληρό σου. Επίσης δες το BIOS στους σκληρούς αν η 1st device είναι ο σκληρός σου και όχι κάποια άλλη συσκευή.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο θέμα το είχα δει παλιότερα με κάποια παλιά μητρική της qdi αλλά δεν το αντιμετώπισα ξανά από τότε.

Νομίζω κάτι παίζει με το μπέρδεμα usb1.1 και usb2 συσκευών.

Αν έχεις τον εκτυπωτή σε hub ή στις μπροστινές θύρες, βάλτον στις πίσω. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να απενεργοποιήσεις το usb legacy support στο bios αλλά δεν ξέρω αν έτσι σου δουλέψει το πληκτρολόγιο.

Αν υπάρχει στο bios κάποια επιλογή για USB2.0 Host controller και έχει Fullspeed ή HiSpeed δοκίμασε να αλλάξεις την ρύθμιση αυτή.

Δημοσ.

Σου το κάνει σε οποιαδήποτε θύρα USB? γιατί αν είναι μία συγκεκριμένη μπορεί να έχει απλά βραχυκυκλώσει. Ξεσύνδεσε όλες τις συσκευές, και κάνε εκκίνηση συνδέοντάς τες μία μία κάθε φορά, μέχρι να απομονώσεις τι φταίει (συσκευή ή θύρα). Αν είναι όντως ο εκτυπωτής και έχει και card reader ίσως να προσπαθεί να διαβάσει τα drives αυτά (του card reader) και να κολλάει.

Δημοσ.

Μεχρι πολυ προσφατα το ειχα κ εγω αυτο το προβλημα, την ζημια μου την εκανε το πολυμηχανιμα μου κ αφου εψαχνα μια ωρα το μανουαλ της μητρικης πλακετας ανακαλιψα την επιλογη Legacy USB Support καμια σχεση με "μπουτ φρομ Ουσμπ" τεσπα να μην στα πολυλογω αφτη η επιλογη ψαχνει στο POST ολες τις θιρες USB κ το πι σι σου προσπαθει να μπουταρει απο εκει.Την απενεργοποιησα κ ξεκιναει κανονικα ο Υπολογιστης . Απλα να αναφερω οτι λογικα δεν θα μπορεις να κανεις Boot απο καπιο φλασακι αμα την απενεργοποιησεις .

Αφτα ελπιζω να βοηθεισα

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω κ εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα...Τώρα τελεφτάια, σε ανύποπτη στιγμή ο υπολογιστής μου δεν έμπαινε στα windows, φόρτωνε η μπάρα στην αρχική εικόνα των windows αλλά μετά τπτ, αποσυνέδαιε πληκτρολογιο κλπ κ μετα μαύρη οθόνη....Μετά από αρκετό ψάξυμο ανακάληψα πως έφταιγε η κάμερα.....Όταν έχω συνδεδεμένη την κάμερα, έχει θύρα USB, τα windows δεν ανοίγουν όταν όμως την αποσυνδέω ανοίγουν κανονικά και αφού έχουν ανοίξει μπορώ να την συνδέσω κ να την χρησιμοποιήσω κανονικα...........Ξανά έγραψα τους drivers της κάμερας αλλά πάλι τα ίδια......

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;;

Αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει γτ μου φαίνεται που κούλο το όλο πραγμα.....

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...