Προς το περιεχόμενο

Γινεται η αγορα iphone απο εξωτερικο?

thodhoris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ψαξει αρκετα στο site για το αν γινεται να αγορασουμε iphone απο την αμερικη(και οπως καταλαβατε χωρις συμβολαιο της at&t) και δεν εχω λαβει σαφη απαντηση. Οποιος ξερει κατι συγκεκριμενα να βοηθησει . Thanks ;)

Δημοσ.

Βεβαίως και γίνεται να αγοράσεις iphone από Αμερική χωρίς συμβόλαιο (η τιμή του είναι 399$+φόρος για το 8GB) αλλά θα βρείς δυσκολία να το χρησιμοποιήσεις εκτός Αμερικής καθώς δεν είναι ακόμα unlock και οι διάφορες Turbo Sim δημιουργούν πολλά προβλήματα...

Διάβασε και εδώ

Δημοσ.
Βεβαίως και γίνεται να αγοράσεις iphone από Αμερική χωρίς συμβόλαιο (η τιμή του είναι 399$+φόρος για το 8GB) αλλά θα βρείς δυσκολία να το χρησιμοποιήσεις εκτός Αμερικής καθώς το fw 2 δεν είναι ακόμα unlock και οι διάφορες Turbo Sim δημιουργούν πολλά προβλήματα...

Διάβασε και εδώ

Thanks για την γρηγορη απαντηση. Διαβασα το αρθρο αλλα ειχα καποιες αποριες αν οντος δεν γινεταιι να το αγορασεις στα 200 δολ. αλλα μονο στα 400 πως γινεται να υπαρχουν εξωφρενικες τιμες στο youtube για τιμες στα ιphone http://cgi.ebay.com/nice-looking-8gb-apple-iphone-look-no-res-free-shipping_W0QQitemZ120347371880QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item120347371880&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50

??????????

Δημοσ.

Στα 200 δολ. θα πρέπει να προσθέσεις και το πάγιο καθώς είσαι υποχρεωμένος να υπογράψεις συμβόλαιο. Η κατώτερη τιμή χωρίς συμβόλαιο είναι γύρω στα 440 δολ. (399 δολ.+ 10% περίπου φόρος, εξαρτάται από την πολιτεία). Όσο για το youtube ξέρεις ότι εκεί δεν επιδρατούν ούτε συνθήκες ούτε τιμές κοινής αγοράς, καθώς οι κομπίνες κρύβονται σε κάθε γωνία.... Το iphone που μου δείχνεις είναι το 2G, εκτός αγοράς πάνω από 8 μήνες και σε πολύ κακή κατάσταση, φτάνει να δείς τα χτυπήματα που έχει το αλουμινένιο καπάκι, και επίσης δεν υπάρχει απόδειξη ότι λειτουργεί (δεν το δείχνει σε καμία φωτο αναμμένο). Επίσης διαβάζεις στην περιγραφή ότι είναι για ανταλλακτικά ή για επισκευή ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...