ksts_m Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 καλημερα.εχω φτιαξει μια σελιδα με ετοιμο πακετο web server και με τι με βοηθεια του no-ip.Για να μπεις στην σελιδα πληκτρολογης http://hostname.no-ip.info:8080. κοιταξα στην σελιδα του no-ip και ειδα οτι εχει μια επιλογη να παρακαμσω να πληκτρολογω το :8080.Ομως οταν το καταφερα μετα απο πολλες προσπαθειες ειδα οτι οταν εμπαινα στην σελιδα μου μου την ειχε βαλει σε ενα πλαισιο και κατω ειχε μπει το logo tou no-ip και πιο δεξια ειχε βγαλει ενα μυνημα στα αγγλικα που ελεγε ''γιατι βλεπετε αυτο το μυνημα''.Οταν το παταγα με πηγενε στην σελιδα του no-ip και μου ελεγε να κανω update σε no-ip plus και κατι τετοια αποτι θυμαμαι.και εκτοσ απο αυτο πολλεσ φορεσ οταν εκανα reset τον server και πηγενα στην σελιδα και παταγα κανα link δεν εβρισκε την σελιδα. ξερει κανεις τι γινεται μ'αυτο?μηπωσ κανω κατι λαθοσ και θελει καποιον αλλον τροπο που δεν εχω βρει?το ειχα κανει πιο παλια σε μια αλλη σελιδα αλλα παει καιροσ και δεν θυμααμαι καθολου απλα θυμαμαι οτι δεν ειχα πεδευτει τοσο ευχαριστω πολυ και συγνωμη για την εκθεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.