hermes.ubuntu Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Χαιρετώ, γνωρίζετε μήπως αν το θέμα Εκπτώσεις έχει ισχύ και στα Laptops; Σκέφτομαι να αγοράσω Laptop αλλά δεν γνωρίζω αν με συμφέρει να περιμένω μέχρι τον Ιανουάριο. Αν όχι, σε πιο κατάστημα θεωρείτε ότι με συμφέρει να απευθυνθώ;
athinoyla Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Χαιρετώ, γνωρίζετε μήπως αν το θέμα Εκπτώσεις έχει ισχύ και στα Laptops; Σκέφτομαι να αγοράσω Laptop αλλά δεν γνωρίζω αν με συμφέρει να περιμένω μέχρι τον Ιανουάριο. Αν όχι, σε πιο κατάστημα θεωρείτε ότι με συμφέρει να απευθυνθώ; καλησπερα εχω την εντυπωση οτι τα καταστηματα πληροφορικης δεν δουλευουν οπως ολα τα αλλα καταστηματα με εκπτωσεις απλα βγαζουν προσφορες και συνηθως εχουν ενα - δυο προιόντα κραχτες γενικα τα Laptop ξεκινουν απο τα 430 € καλο ειναι να προσεξεις το θεμα της εγγυησης και ακομα καλυτερα το εθμα της επεκτασης της . επλιζω να βοηθησα
hermes.ubuntu Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Καλά "επλίζεις" , μου επιβεβαιώνεις την εντύπωση που είχα. Απλά βλέπω ότι οι τιμές αλλάζουν εβδομάδα με εβδομάδα και δεν ήθελα να συμβεί αυτό που θα πάρω να έχει την μισή τιμή τον άλλο μήνα. Ευχαριστώ για την απάντηση! PS> θέλω καλές επιδόσεις γιατί θα φορτώνει εργαλεία προγραμματισμού οπότε το 430 δεν ειναι λύση για μένα.
athinoyla Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Καλά "επλίζεις" , μου επιβεβαιώνεις την εντύπωση που είχα. Απλά βλέπω ότι οι τιμές αλλάζουν εβδομάδα με εβδομάδα και δεν ήθελα να συμβεί αυτό που θα πάρω να έχει την μισή τιμή τον άλλο μήνα. Ευχαριστώ για την απάντηση! PS> θέλω καλές επιδόσεις γιατί θα φορτώνει εργαλεία προγραμματισμού οπότε το 430 δεν ειναι λύση για μένα. τοτε ειναι καλο να επιλεξεις laptop με 17 οθονη απο την στιγμη που ειναι εργαλειο δουλειας και εκει να προσεξεις τις εξοδους πχ. να εχει αρκετες usb γιατι μπορει καποια στιγμη να θελεις σειριακη να μπορεις να βαλεις πανω του μια usb toy serial.
hermes.ubuntu Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ! 17'' σκεφτόμουν αλλά έχει διάφορα θέματα και αυτό. Πριν 6 μήνες είχα πάρει 17άρι της HP αλλά με διέρρηξαν και πάει (grrrrrrrrrrrrrrrrrr). -Δεν μου άρεσε που δεν έβρισκα βάση με ανεμιστήρα που να είναι τόσο μεγάλη (δεν ταίριαζε καμία σωστά, εφταιγαν και οι έξοδοι του μοντέλου). -Η μπαταρία πολύ γρήγορα off. -Η μεταφορά ήταν άβολη. Θα δω την 16'' τι λέει και βλέπουμε...
athinoyla Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ!17'' σκεφτόμουν αλλά έχει διάφορα θέματα και αυτό. Πριν 6 μήνες είχα πάρει 17άρι της HP αλλά με διέρρηξαν και πάει (grrrrrrrrrrrrrrrrrr). -Δεν μου άρεσε που δεν έβρισκα βάση με ανεμιστήρα που να είναι τόσο μεγάλη (δεν ταίριαζε καμία σωστά, εφταιγαν και οι έξοδοι του μοντέλου). -Η μπαταρία πολύ γρήγορα off. -Η μεταφορά ήταν άβολη. Θα δω την 16'' τι λέει και βλέπουμε... επειδη αρχισαμε το θεμα ας το εμλπουτισουμε λοιπον πολυ καλο laptop ειναι το dv9850ev εχει πολλα καλα δηλαδη ειναι σχετικα ελαφρυ και αυτο αλλα και το τροφοδοτικο του που το θεωρω σημαντικο , παλιοτερα σε αλλο μοντελο που ειχα με 17 οθονη μονο το τροφοδοτικο ηταν πανω απο ενα κιλο, οσο για τις επιδοσεις του θα σου πω οτι κατα τη γνωμη μου ειναι καλες. Ανετα μπορεις να προγραμματιζεις οπως κανουμε και εμεις. για την μπαταρια πολλοι κανουν το εξης δεν την αφησνουν πανω στο laptop οταν ειναι σε κλειστο χωρο και το συνδεουν απευθειας πανω στο ρευμα οποτε ετσι η μπαταρια χρησιμοποιειται ελαχιστα
hermes.ubuntu Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 επειδη αρχισαμε το θεμα ας το εμλπουτισουμε λοιπον πολυ καλο laptop ειναι το dv9850ev εχει πολλα καλα δηλαδη ειναι σχετικα ελαφρυ και αυτο αλλα και το τροφοδοτικο του που το θεωρω σημαντικο , παλιοτερα σε αλλο μοντελο που ειχα με 17 οθονη μονο το τροφοδοτικο ηταν πανω απο ενα κιλο, οσο για τις επιδοσεις του θα σου πω οτι κατα τη γνωμη μου ειναι καλες. Ανετα μπορεις να προγραμματιζεις οπως κανουμε και εμεις. για την μπαταρια πολλοι κανουν το εξης δεν την αφησνουν πανω στο laptop οταν ειναι σε κλειστο χωρο και το συνδεουν απευθειας πανω στο ρευμα οποτε ετσι η μπαταρια χρησιμοποιειται ελαχιστα Καθόλου κακό. Θα το έχω στα προτεινόμενα αν και θα προτιμούσα τ9400 2,53 και nvidia 9600 στα 512 (Ubuntακιας + compiz). Σε ευχαριστώ πολύ!
tmark65 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα φίλοι και καλή χρονιά !!! Εγω χρησιμοποιώ το ΗΡ Pavillion dv9850ev στα 2.1 με 3gb μνήμη. Το μηχανάκι αυτο ήρθε να αντικαταστήσει ενα Dell Latitude Που ειχα τα τελευταία 3 χρόνια. Εξαιρετικά κομψό μηχανάκι, το ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά Eχει ολα τα καλούδια που χρειάζεται κάποιος που ειναι συνεχεια στον δρόμο, σαν και μένα αλλα και αρκετά δυνατό για να κάνω τις δουλειές μου. Του εχω 3 partition με Vista Ultimate 64, Server 2005 και Sun Solaris 10. Ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά, του εγκατέστησα και το COD4 μιας και χαλαρώνω μ'αυτό τα βραδια. Εννοείται οτι θα ήθελα να πάρω το τ9400 2,53 και nvidia 9600 στα 512 αλλά για τα 850Euro ειναι εξαιρετικό.
jimarass Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα φίλοι και καλή χρονιά !!! Εγω χρησιμοποιώ το ΗΡ Pavillion dv9850ev στα 2.1 με 3gb μνήμη. Το μηχανάκι αυτο ήρθε να αντικαταστήσει ενα Dell Latitude Που ειχα τα τελευταία 3 χρόνια. Εξαιρετικά κομψό μηχανάκι, το ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά Eχει ολα τα καλούδια που χρειάζεται κάποιος που ειναι συνεχεια στον δρόμο, σαν και μένα αλλα και αρκετά δυνατό για να κάνω τις δουλειές μου. Του εχω 3 partition με Vista Ultimate 64, Server 2005 και Sun Solaris 10. Ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά, του εγκατέστησα και το COD4 μιας και χαλαρώνω μ'αυτό τα βραδια. Εννοείται οτι θα ήθελα να πάρω το τ9400 2,53 και nvidia 9600 στα 512 αλλά για τα 850Euro ειναι εξαιρετικό. Γενικά από hp πως την βλέπεις την ποιότητα. Δείχνει οκ και μάλιστα αν και ήμουν μεταξύ toshiba Και hp, μόνο και μόνο που εδώ και 4 χρόνια το site της toshiba σέρνεται, λέει κάτι. Αγόρασες τα+2χρόνια?
hermes.ubuntu Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Καλή χρονιά και από μένα. Τελικά πήρα HP HDX16 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Έχω κάποια θέματα αλλά αφορούν σε Linux. Κατά τα άλλα είναι μια χαρά! Για Toshiba - HP, προτίμησα HP γιατί δίνει περισσότερα χαρακτηριστικά και σε λογική τιμή. Και η Toshiba ωστόσο έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλή επιλογή...
jimarass Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Σκέφτομαι να πάω για το dv7 1130ev αλλά κάτι παιδιά με προβλημάτισαν ότι το vaio fw21 έχει πολύ καλύτερη οθόνη. Γενικά πως τις βλέπετε τις οθόνες της hp??
hermes.ubuntu Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Σκέφτομαι να πάω για το dv7 1130ev αλλά κάτι παιδιά με προβλημάτισαν ότι το vaio fw21 έχει πολύ καλύτερη οθόνη. Γενικά πως τις βλέπετε τις οθόνες της hp?? Έχω ακούσει και εγώ ότι η Sony έχει καλύτερες οθόνες. Ωστόσο από laptop μόνο HP έχω πάρει και ειδικά σε θέματα γραφικών είμαι πολύ απαιτητικός... Μια χαρά μου φαίνεται η οθόνη από όλες τις απόψεις. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Το μόνο που θα σκεφτόμουν στην περίπτωσή σου είναι το μέγεθος της οθόνης, είναι αρκετά μεγάλο και από άποψη μεταφοράς και από άποψη κατανάλωσης μπαταρίας. Εκτός αν μιλάμε για desktop replacement. Για τα Vaio θα πρέπει πάντα να υπολογίζεις και το θέμα με το service τους. PS> cool signature
jimarass Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Έχω ακούσει και εγώ ότι η Sony έχει καλύτερες οθόνες. Ωστόσο από laptop μόνο HP έχω πάρει και ειδικά σε θέματα γραφικών είμαι πολύ απαιτητικός... Μια χαρά μου φαίνεται η οθόνη από όλες τις απόψεις. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Το μόνο που θα σκεφτόμουν στην περίπτωσή σου είναι το μέγεθος της οθόνης, είναι αρκετά μεγάλο και από άποψη μεταφοράς και από άποψη κατανάλωσης μπαταρίας. Εκτός αν μιλάμε για desktop replacement. Για τα Vaio θα πρέπει πάντα να υπολογίζεις και το θέμα με το service τους. PS> cool signature Η HP έχει καλύτερο service? Γιατί με ενδιαφέρει. Έχω ένα vaio του 2001 και μου ζητάγανε 350 ευρώ (200 + 150 μεταφορικά)για να μου αλλάξουν dvdrom......αλλά φαντάζομαι και η HP μια από τα ίδια θα είναι αν πχ στο μέλλον θέλω να βάλω blueray writer.....
hermes.ubuntu Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Η HP έχει καλύτερο service? Γιατί με ενδιαφέρει. Έχω ένα vaio του 2001 και μου ζητάγανε 350 ευρώ (200 + 150 μεταφορικά)για να μου αλλάξουν dvdrom......αλλά φαντάζομαι και η HP μια από τα ίδια θα είναι αν πχ στο μέλλον θέλω να βάλω blueray writer..... Δεν έχω χρειαστεί τέτοιου είδους service. Μόνο τηλεφωνικά έχω εξυπηρετηθεί και ήταν αποτελεσματικοί. Πάντως όταν ζητούσα γνώμες για εταιρείες μου λέγανε ότι για τη Sony θα πρέπει να περιμένω πολύ καιρό χωρίς laptop αν πάθει κάτι...
jimarass Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δεν έχω χρειαστεί τέτοιου είδους service. Μόνο τηλεφωνικά έχω εξυπηρετηθεί και ήταν αποτελεσματικοί. Πάντως όταν ζητούσα γνώμες για εταιρείες μου λέγανε ότι για τη Sony θα πρέπει να περιμένω πολύ καιρό χωρίς laptop αν πάθει κάτι... Βασικά είχα καταλήξει στο sony fw21m που έχει και blueray writer, (αν και η κάρτα γραφικών του είναι αδύναμη συγκριτικά με την 9600 του HP), ωστόσο κουφάθηκα που έχει σκληρό 4200!!!! Ενώ στο fw21E που είναι λίγο πιο φθηνό και έχει απλά blueray reader, έχει 5400. Τρελάθηκα, στη sony είναι πολύ λαλάκιες...... Έτσι κατέληξα στο hp, απλά είχα την επιφύλαξη για την οθόνη. Αφού όμως λες ότι είσαι οκ, θα πάω και σήμερα να τα δω από κοντά.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.