talos_2002 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 ..οπως καποτε αφησαμε τον opera και πηγαμε στον firefox...? ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;;; Ντροπή σου, φτού σου!
michael92 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Βγάλτε αυτό το κατασκοπικό κατασκεύασμα που λέγεται Google chrome από τον υπολογιστή σας! Σήμερα έκανα απεγκατάσταση τις σαβούρες και δείτε τι έβγαλε o_O Μας το λένε στα μούτρα δηλαδή Έστειλα και feedback http://img72.imageshack.us/img72/8321/supportgj6.jpg Τους χρειαζόταν :lol:
ferongr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Βγάλτε αυτό το κατασκοπικό κατασκεύασμα που λέγεται Google chrome από τον υπολογιστή σας! Βγαλε το tinfoil hat
coreygaylas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 μπορει να ειναι κατασκοπια αλλα εχω παθει πλακα με το πως φορτονει τις σελιδες εχω δοκιμασει opera, IE, firefox ολα Latest εκδοσεις + clean profiles και το Chrome ανοιγει καθε σελιδα του Plaisio μεσα σε κλασματα δευτερολεπτου ειναι απιθανο
johnnyestia Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Για την ταχύτητα που λέτε, εγώ τους κόβω να έχουνε κάνει caching σε οτιδήποτε υπάρχει στο διαδίκτυο και τα μισά να φορτώνονται από δικούς τους σέρβερ.
SCORPIO777 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 εγω δεν πιστευω να υπαρχει browser που να μην μας κατασκοπευει.για εμενα αυτο που μετραει ειναι η ταχυτητα.και μετα τον σαφαρι ειναι ο chrome.και σε pc που ως τωρα δουλευα firefox,μαλλον τον βλεπω να τρωει πορτα.oσο για adblock με ενεργοποιημενο του kasperskyIS κανενα προβλημα.για εμανα ο chrome ειναι το μελλον.
parsifal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Για την ταχύτητα που λέτε, εγώ τους κόβω να έχουνε κάνει caching σε οτιδήποτε υπάρχει στο διαδίκτυο και τα μισά να φορτώνονται από δικούς τους σέρβερ. Η Google να κάνει caching το μισό...Internet; Σίγουρα κάνεις πλάκα!
johnnyestia Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Η Google να κάνει caching το μισό...Internet; Σίγουρα κάνεις πλάκα! Ναι, ολόκληρο έπρεπε να πω!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 μάλλον facepalm.jpg
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Κάτι τέτοιο? δεν φαίνεται η photo
emma995 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 μηπως ξερετε αν βγηκε κι αλλη εκδοση γιατι το χρησιμοποιω!!!!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:25 ---------- Βγάλτε αυτό το κατασκοπικό κατασκεύασμα που λέγεται Google chrome από τον υπολογιστή σας! Σήμερα έκανα απεγκατάσταση τις σαβούρες και δείτε τι έβγαλε o_O Μας το λένε στα μούτρα δηλαδή Έστειλα και feedback http://img72.imageshack.us/img72/8321/supportgj6.jpg Τους χρειαζόταν :lol: καλα τους εκανες αλλα εμενα με βολευει πολυ το Chrome!!!:shifty:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα