louben Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Γεια χαρα.Παιδια αντιμετωπιζω το εξης κουφο προβλημα.Εχω υπολογιστη με 2 σκληρους εναν εσωτερικο© και εναν εξωτερικο lacie 500gb(F).Μετα το περασμα του service pack 3(xp) και με συνδεδεμενο το hp officejet photosmart 4340 μου περασε το πολυμηχανημα ως F kaι τον εξωτερικο σκληρο ως G>.Αποτελεσμα?ολα τα προγραμματα που ειχα στον εξωτερικο δε δουλευουν.Esβησα το πολυμηχανημα τιποτα.Απο τον σκληρο Ε παει κατευθειαν στον G.Επανεκιννησα το σκληρο το ιδιο.Υπαρχει τροπος να "περασω"το F στον εξωτερικο σκληρο και να μην ξαναλλαξει στο μελλον απο την προσθεση καποιας συσκευης?
kakovatos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δηλαδή ο σκληρός πλέον είναι mapped στο G και τον βλέπεις αλλά δεν μπορείς να δεις τα περιεχόμενά του, ή δεν τον βλέπεις καθόλου?
louben Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 OXI ton βλεπω κανονικα και τα αρχεια επισης απλα δεν τρεχουν ολα τα προγραμματα που ειναι σε αυτον γιατη ειναι σε f και φυσικα αυτος εγινε g γι αυτο λεω αν μπορω να τον ξανακανω f και να τον κλειδωσω στη θεση αυτη οπως γινεται με τον εσωτερικο σκληρο.
StefxOup Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Τα περιεχόμενα μάλλον τα βλέπει κανονικά,απλά τα εγκατεστημένα προγράμματα που είχε ο εξωτερικός,(απολύτως λογικό) κρατάνε το path της εγκατάστασης F:\...\ Ρίξε μια ματιά εδώ για το πως αλλάζεις γράμμα σε κάποιο Drive.
kakovatos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Σωστό το άρθρο, αλλά από ότι μας είπε δεν μπορεί να αλλάξει στο disk management το letter σε F, αλλά τον πάει από το G και κάτω, σωστά "louben"??
StefxOup Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 ..και στα ελληνικά εδώ -----Προστέθηκε 12/12/2008 στις 01 : 02 : 46----- Σωστό το άρθρο, αλλά από ότι μας είπε δεν μπορεί να αλλάξει στο disk management το letter σε F, αλλά τον πάει από το G και κάτω, σωστά "louben"?? Συγγνώμη,έχεις δίκιο δεν το πρόσεξα...
kakovatos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Αν είναι έτσι, δε νομίζω ότι θα τον βοηθήσει αυτός ο τρόπος. Ίσως να πρέπει να χρησιμοποιήσει το Partition magic (ή όποιο άλλο), να διαγράψει αν υπάρχει τίποτα άχρηστο από F και κάτω και να κάνει από εκεί το mapping (δεν ξέρω αν έχεις μεγάλες πιθανότητες να βγάλεις αποτέλεσμα έτσι).
louben Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 ΠΑιδια ειστε φοβεροι.Μια τελευταια ερωτηση.ΜΠορω με καποιο τροπο να "Κλειδωσω" το συγκεκριμενο γραμμα στο συγκεκριμενο δισκο για να μην εχω στο μελλον παρομοια προβληματα ή οχι???
StefxOup Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Χρησιμοποιείς πολλές εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης; Αν ΟΧΙ έχω μια λύση,πολύ πατέντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.