Προς το περιεχόμενο

Αγορα RAM

skarpelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
... Όλα αυτά βέβαια σε ένα 64bit λειτουργικό σύστημα με προτεινόμενα τα Vista 64 SP1 Business, με 4+GB RAM ξεχνάς τις 32bit εκδόσεις.
Adata 4GB DDR2-800 Ram Kit (2 x 2GB, PC2 6400, 4-4-4-12, AD2800E002GOU)

Σε 32bit λειτουργικά, βλέπεις μέχρι 3.2-3.4gb max.

Αυτο ισχυει και στα vista 32bit ;

Τελος, να ρωτησω κατι για να μην ανοιγω νεο τοπικ.

Στα XP 32bit που εχω, αν αλλαξω τις μνημες 2x1GB με 2χ2GB, εστω αυτο το 3,2GB που θα βλεπουν τα XP, θα δουλευουν σε dual channel;

Επειδη ο μονος λογος που το σκεφτομαι ειναι το gta4 που καταναλωνει σαν νερο την μνημη, πιστευετε οτι θα δω διαφορα;

Τελος ο περιορισμος στην εμφάνιση της μνημης αφορα μονο τα XP ή κατ'επεκταση ολα τα προγραμματα (photshop κτλ - games) θα αξιοποιουν εως 3,2 GB στα 4;

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις παιδια.

• Moderators
Δημοσ.

Σε Vista 32bit SP1 βλεπουν 4GB, αλλα και παλι μεχρι 3,2 χρησιμοποιουν.

Ναι αυτα, οσα αναγνωρισουν θα δουλευουν κανονικα dch.

Ο περιορισμος ισχυει για ΟΛΑ τα 32bit ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΑ, και ισχυει σε ολες τις εφαρμογες που τρεχουν σ αυτα.

Δημοσ.

Και στα XP και στα Vista (32bit πάντα) τα ίδια ισχύουν για τον περιορισμό αυτό. Το OS (ας πούμε ότι) θεωρεί πως υπάρχουν ~3.2GB RAM οπότε τόση είναι κι αυτή που (θεωρητικά) μπορεί να δώσει στα προγράμματα.

Το dual channel παίζει κανονικά.

edit: Πφ...

Δημοσ.

Κυριοι ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.

Πειτε μου κι οτι θα δω διαφορα στο gta4 (που αυτο ειναι που περιμενω να ακουσω περισσοτερο :D ) και θα σας ευγνωμονώ. :)

Δημοσ.

Δεν ξέρω σε τι settings παίζεις, αλλά εγώ με 4GB (@1280, high/medium, default) βλέπω να χρησιμοποιούνται ως 2.2GB κατά το gaming. Και είναι η πρώτη φορά, εδώ και μήνες που πήγα από 2->4GB, που βλέπω τόσο υψηλή χρησιμοποίηση της RAM. WinXP32

• Moderators
Δημοσ.

Αν το GTA4 σου γεμιζει ολη τη ραμ, (και αρα κολλαει αισχρα), τοτε απλα θα παιζει οπως επαιζε πριν σου γεμισει τη ραμ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...