pix_lax82 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Εχω μια απορία πηγα να αγοράσω κατι απο το amazon.co.uk και δεν μου δέχεται την prepaid της Κυπρου, κανω κάπου λάθος? Type βαζω: visa/delta/electron Number : Τον αριθμό της Κάρτας Cardholders name: H Prepaid δεν γράφει πάνω να βάλω το ονοματεπώνυμο μου? Expiration date: Ημερομηνία λέξης Issue number or start date τα αφηνω κενα ( αναφέρει για maestro μονο) Κάνω κάτι λάθος?
sfakianos82 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και γω από amazon.co.uk αλλά με eurobank προπληρωμένη, σε κάποια στιγμή έβαλα στο Issue number or start date τον τριψίφιο αριθμό που έχει πίσω αλλά τίποτα-τα ίδια πάλι , έβαλα και ονοματεπώνυμο μετά αλλά δε γίνεται δουλειά. όποιος ξέρει τι μπορεί να φταιει θα του είμαστε υπόχρεοι
Stean_202 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Σε ποιο σημείο σας κάνει νερά ; Πρόσφατα που αγόρασα κάτι από το amazon.co.uk ενώ η παραγγελία ολοκληρώθηκε κανονικά μου ήρθε ένα email ότι δεν κατάφεραν να χρεώσουν την κάρτα και ότι θα έκαναν μια δεύτερη προσπάθεια, εν τέλει όμως ολα καλά....Έχω prepaid της Κύπρου.
sfakianos82 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Σε ποιο σημείο σας κάνει νερά ; Εκεί που λεει Issue No / Start Date Switch/Solo only: If your card does not have an issue number please enter the start date (mm/yy) τι έβαλες εσύ στην δικιά σου? η το άφησες κενό? επίσης εκει που λέει Cardholder's Name: (as it appears on the credit card) έβαλες κανονικά ονοματεπίθετο η το άφησες κενό??
ge0rge007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Έχω χρησιμοποιείσει πολλές φορές την προπληρωμένη κάρτα μου απο Eurobank για το amazon.Θα πάρετε ένα τηλέφωνο την τράπεζα και θα τους πείτε να σας πούν πώς ΑΚΡΙΒΩΣ έχουν γράψει τα στοιχεία σας.Λογικά αυτό θα φταίει.
Stean_202 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Εκεί που λεει Issue No / Start DateSwitch/Solo only: If your card does not have an issue number please enter the start date (mm/yy) τι έβαλες εσύ στην δικιά σου? η το άφησες κενό? επίσης εκει που λέει Cardholder's Name: (as it appears on the credit card) έβαλες κανονικά ονοματεπίθετο η το άφησες κενό?? Απ'οτι θυμάμαι το εκεί που λέει Switch/Solo only το είχα αφήσει κενό, στο πεδίο cardholder's Name έβαλα κανονικά το ονοματεπώνυμο μου (παρ'ολο που δεν το γράφει πάνω).
sfakianos82 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μου είπανε απ την τράπεζα ότι έχουνε δεσμευτεί τα χρήματα, ίδια περίπτωση με τον Stean_202. Ευχαριστώ πολύ παιδιά
pix_lax82 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Εβαζα τα στοιχεία μου στο Holders name. Αλλα τζίφος. Πηγα στην Κυπρου και κατήργησα την prepaid εβγαλα μια electron και περιμένω αυριο που θα ενεργοποιηθει εαν τελικά λύσω το πρόβλημα.
annach Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Bλέπω ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ήταν ανοιχτό το topic αλλά αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Βρήκατε τι φταίει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.