Προς το περιεχόμενο

Amazon και prepaid

pix_lax82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια απορία πηγα να αγοράσω κατι απο το amazon.co.uk και δεν μου δέχεται την prepaid της Κυπρου, κανω κάπου λάθος?

Type βαζω: visa/delta/electron

Number : Τον αριθμό της Κάρτας

Cardholders name: H Prepaid δεν γράφει πάνω να βάλω το ονοματεπώνυμο μου?

Expiration date: Ημερομηνία λέξης

Issue number or start date τα αφηνω κενα ( αναφέρει για maestro μονο)

Κάνω κάτι λάθος?

Δημοσ.

Φίλε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και γω από amazon.co.uk αλλά με eurobank προπληρωμένη,

σε κάποια στιγμή έβαλα στο Issue number or start date τον τριψίφιο αριθμό που έχει πίσω αλλά τίποτα-τα ίδια πάλι , έβαλα και ονοματεπώνυμο μετά αλλά δε γίνεται δουλειά.

όποιος ξέρει τι μπορεί να φταιει θα του είμαστε υπόχρεοι

Δημοσ.

Σε ποιο σημείο σας κάνει νερά ; Πρόσφατα που αγόρασα κάτι από το amazon.co.uk ενώ η παραγγελία ολοκληρώθηκε κανονικά μου ήρθε ένα email ότι δεν κατάφεραν να χρεώσουν την κάρτα και ότι θα έκαναν μια δεύτερη προσπάθεια, εν τέλει όμως ολα καλά....Έχω prepaid της Κύπρου.

Δημοσ.
Σε ποιο σημείο σας κάνει νερά ;

Εκεί που λεει Issue No / Start Date

Switch/Solo only: If your card does not have an issue number

please enter the start date (mm/yy)

τι έβαλες εσύ στην δικιά σου? η το άφησες κενό? επίσης εκει που λέει Cardholder's Name:

(as it appears on the credit card)

έβαλες κανονικά ονοματεπίθετο η το άφησες κενό??

Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιείσει πολλές φορές την προπληρωμένη κάρτα μου απο Eurobank για το amazon.Θα πάρετε ένα τηλέφωνο την τράπεζα και θα τους πείτε να σας πούν πώς ΑΚΡΙΒΩΣ έχουν γράψει τα στοιχεία σας.Λογικά αυτό θα φταίει.

Δημοσ.
Εκεί που λεει Issue No / Start Date

Switch/Solo only: If your card does not have an issue number

please enter the start date (mm/yy)

τι έβαλες εσύ στην δικιά σου? η το άφησες κενό? επίσης εκει που λέει Cardholder's Name:

(as it appears on the credit card)

έβαλες κανονικά ονοματεπίθετο η το άφησες κενό??

Απ'οτι θυμάμαι το εκεί που λέει Switch/Solo only το είχα αφήσει κενό, στο πεδίο cardholder's Name έβαλα κανονικά το ονοματεπώνυμο μου (παρ'ολο που δεν το γράφει πάνω).

Δημοσ.

Εβαζα τα στοιχεία μου στο Holders name.

Αλλα τζίφος. Πηγα στην Κυπρου και κατήργησα την prepaid εβγαλα μια electron και περιμένω αυριο που θα ενεργοποιηθει εαν τελικά λύσω το πρόβλημα.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Bλέπω ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ήταν ανοιχτό το topic αλλά αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Βρήκατε τι φταίει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...