ellilili Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Θέλω να κάνω συνδρομή σε ένα περιοδικό που έρχεται απο Αγγλία. Η συνδρομή συμφέρει πολύ περισσότερο (απο οικονομικής άποψης) απο το να αγοράζεις τεύχος κάθε μήνα. Άσε που σε γλιτώνει και απο το να τρέχεις στην Αθήνα να βρείς περίπτερα με ξενόγλωσσο τύπο... Τό πρόβλημα είναι οτι δεν έχω πιστωτική κάρτα. Μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Αν ζητάει οπωσδήποτε κάρτα, δες αν μπορείς να εξυπηρετηθείς με κάποια από τις προπληρωμένες που εκδίδουν διάφορες τράπεζες.
ellilili Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Zητάει καρτα. Προπληρωμενες καρτες ε; Πώς τι βγαζεις; Τι χρειάζεται;
Toufas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 που εχεις λογαριασμο τραπεζας? ρωτα αν εχουν visa electron (χρεωστικη καρτα)
ellilili Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Βασικά είμαι ανήλικη. Οι γονείς μου δεν θέλουν πιστωτική. Γι'αυτό ρωτάω για άλλους τρόπους πληρωμής. Το περιοδικό που θέλω είναι το astronomy now.
Toufas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 δεν ειναι πιστωτικη αυτο που σου ειπα. η αττικης βγαζει προπληρωμενες παντως
aledjo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 @ellilili πηγενε στη τραπεζα κυπρου και βγαλε μια προπληρωμενη πιστωτικη! http://www.prepaidcards.gr/ σε 5 λεπτα στην εχουν βγαλει. απο κει και περα βαζεις λεφτα στη καρτα και μετα στα περνουν απο κει.
ellilili Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ. Μια απορία: Μπόρω να την βγάλω εγώ η ίδια ή πρεπει να την βγάλουν οι γονείς μου?
aledjo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 μπορεις να τη βγαλεις εσυ μονη σου πηγενοντας στη τραπεζα κυπρου με τη ταυτοτητα σου. τυπικο ειναι η ταυτοτητα μην ανυσηχεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.