stoneroula Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 παιδια εκανα την εχιξισ βλακια εχς iphone το απλο και ακανα restore μεσο του itunes ειναι κολιμενο τωρα στην οθονη που μου λεει να το σινδεσω με το itunes ουτε κλινει ουτε τπτ τι κανω ξερετε λογικα θελει στισιμο απο την αρχη πως??
stoneroula Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 εφοσον ειναι χεκλιδομενο δεν εχω εγγυηση κατι εκανα τωρα το ανοιχα αλλα εχω μονο κλισεισ sos καμια ιδεα?
kpartsi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Πρώτα απ' όλα δεν το χάλασες, μην ανησυχείς!!!! Όταν λες ότι εχεις το απλό θα υποθέσω ότι εννοείς το 2G το αλουμινένιο. Απλώς με το restore που έκανες το έφερες στην αρχική του κλειδωμένη κατάσταση (με ανανεωμένο fw βέβαια) και χρειάζεται οπωσδήποτε jailbreak αναγκαστικά τώρα για να λειτουργήσει. Ακολούθησε κατά γράμμα αυτόν εδώ τον οδηγό για να επαναφέρεις το κινητό σου...
stoneroula Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 ευχαριστω πολυ κοιτα ναι το ανοιξα δουλευει μια χαρα τωρα κανονικα απλα ειναι κλιδωμενο οπωσ τα λες εχω την εκδοση 1.1.4 νομιζω αυτο που μου εδωσες ειναι για την 2 ισχιουν τα ιδια?
kpartsi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Αν τα καταφερνεις με τα αγγλικά ακολουθησε τον οδηγό που σου έδωσα και περνάς έτσι και στην έκδοση fw 2.2 που είναι πολύ - πολύ καλύτερη Είναι πολύ εύκολο, ακολούθησε μόνο προσεχτικά τις οδηγίες.
stoneroula Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 τωρα ομωσ παιζει να το χαλασα πριν δω οτι μου απαντισες και τι να κανω να το φτιαξω το εβαλα στο ziphone και προσπαθουσα απο εκει που εχει jailbreak δεν ξερς τι εκανα και μου βγαζει το μηνημα BSB root: md0, major 2, minor 0 συναιχια και δεν κανει τπτ!! περαστικα μου τωρα?
kpartsi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Προσπαθησε να κάνεις το εξής. Πάτησε ταύτοχρονα το sleep button και το home button. Αυτό θα αναγκάσει το κινητό να σβήσει. Στην επανεκκίνηση, όταν δείς το μηλαράκι, άφησε το sleep button ενώ συνεχίζεις να πατάς το home button. Το κρατάς πατημένο μέχρι να σου εμφανιστει το καλωδιάκι usb και η σύνδεση στο itunes. Έτσι μπήκε το κινητό σε recovery mode. Σύνδεσε το τωρα στον υπολογιστή, κάνε του restore και ακολούθησε τον οδηγό που σου έδωσα.
flik Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δεν χαλάει το iphone έτσι, εφόσον κάτι ανάβει, μπορείς αυτομάτως να το βάλεις σε recovery mode, να μπει κανούριο firmware,και να το ξεκλειδώσεις με τον οδηγό που σου έδωσε ο kpatsi. Μην ανησυχείς, τα βήματα είναι αρκετά απλά πιστεύω. Και μην φοβάσαι φυσικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.