Προς το περιεχόμενο

3 προβλήματα

@_zerocool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλισπέρα

1. Ενώ στο mail app τα περισσότερα ελληνικά γραμμένα e-mail μπορώ να τα διαβάσω κανονικά. Είναι μερικά τα οποία έχουν πρόβλημα στο θέμα και βγάζουν κονγκολέζικα. πχ. το νιουσλετερ από το capital.gr το διαβάζω κανονικά αλλά το θέμα δεν διαβάζετε.

2. Αν και έχω συνδέσει σωστά ένα εκτυπωτή της ΗΡ, έχω βάλει και τους οδηγούς, όταν πάει να γίνει η εκτύπωση φαίνετε πως γίνετε αλλά τελικά δεν βγαίνει ποτέ το αρχείο.

3. Έβαλα το openoffice 3. Πρόσθεσα και τον ελληνικό ορθογράφο, αλλά δεν διωρθώνει το κείμενο. Θέλει κάποια επιπλέον ρύθμιση;

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι ήταν αλλά δεν δούλευε. Έβαλα το Neo Office και κάνω την δουλειά μου.

Και κάτι ακόμα..

Γίνεται να αλλάξεις στο iweb την σελίδα για να γίνει πιο πλατιά;

Έλυσα το πρόβλημα 1 και 2. Το 3 θέλει ακόμα λύσει, καμια πρόταση;

zerocool μήπως θα μπορούσες να μας πεις πως έλυσες το πρόβλημα 1; Δυστυχώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ και μάλιστα σε κάποια mp3 που έχω μεταφέρει στον MAC από XP

zerocool μήπως θα μπορούσες να μας πεις πως έλυσες το πρόβλημα 1; Δυστυχώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ και μάλιστα σε κάποια mp3 που έχω μεταφέρει στον MAC από XP

Δεν σχετίζεται το ένα με το άλλο. Για τα mp3 πρέπει να μετατρέψεις τα φραγκολεβαντίνικα σε UTF8 αν θυμάμαι καλά. Αυτό θα το κάνεις με κάποιον ID3Tag editor.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Με σώσατε από πολύ δουλειά. Είμαι κάτοχος iMac εδώ και 5 μέρες και σιγά σιγά μαθαίνω οπότε η βοήθειά σας μου είναι πολύτιμη.

με κάλυψαν τα παιδιά από πάνο. :)

and on more thing...

Γιατί όταν κλείνω το mac os χάνονται τα settings για την ελληνική γλώσσα και πρέπει να την ενεργοποιώ ξανά;

Να, έχω αγγλική και αγγλική γραφή. Όταν κάνω restart ή shutdown βγαίνει το τικ από την ελληνική γλώσσα και πρέπει να το ξαναβάλω αν θέλω να γράψω εκκληνικά.

Στα System Preferences - International - Input Menu εννοείς;

Για κάνε ένα repair permissions γιατί πολύ περίεργο μου φαίνεται να ξετικάρεται εκεί η γλώσσα μετά από κάθε restart.

Έχω κάνει πολλές φορές repair permission αλλά δεν γίνεται τίποτα. Ίσως το πρόβλημα να βρίσκεται στο γεγονός ότι είναι hackintosh.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...