jtsc21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 γεια σας παιδια εχω windows vista και εχω ενα απλο προβλημα.θελω να αλλαξω την εικονα που εμφανιζεται οταν πατας "εναρξη" πανω δεξια στην καρτελα. παταω πανω της και μετα παω εκει που λεει αλλαγη εικονας.βαζω αυτην που θελω αλλα ενω δειχνει οκ, οταν παταω εναρξη βλεπω την παλια εικονα. φυσικα και εχω κανει και restart αλλα τιποτα...οχι πως ειναι τιποτα σημαντικο αλλα εχει κανεις καμια ιδεα?
micos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως δεν είναι σημβατή η συγκεκριμένη για κάποιον λόγο; Έχεις δοκιμάσει και με εικόνα από τις προεπιλεγμένες των vista ή μόνο κάποια δικιά σου;
zachs75 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Πήγαινε πίνακα ελεγχού,λογαριασμοί χρηστών και άλλαξε από εκει την εικόνα,λογικά δε θα έχεις μετά πρόβλημα
jtsc21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 το εκανα και απο εκει αλλα παλι δεν αλλαζει...
onty Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 το εκανα και απο εκει αλλα παλι δεν αλλαζει... Ωχχ...Φιλε τωρα τι θα κανεις? Ζημια που επαθες ο ανθρωπος Χριστουγενιατικα...:shock: :confused:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.