vagzaf Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα Μήπως μπορείτε να μου πείτε εάν ξέρετε κανένα πρόγραμμα για Mac που να κάνει αποσυμπίεση rar αρχεία και που θα μπορέσω να το βρώ. Επίσης Στα windows εάν έχεις κατεβάσει κάποια rar files (από ταινία ή κάτι ανάλογο), μπορείς να κάνεις δεξί κλικ πάνω στο πρώτο rar αρχείο και να αποσυμπιέσει όλα τα rar files. Μήπως μπορείτε να μου πείτε εάν μπορεί να γίνει και αυτό. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 εντάξει ρε παιδιά πέσατε να τον φάτε... 2 λέξεις έγραψε! υπάρχουν αρκετά free προγράμματα: UnRarX iArchiver kai to Stuffit Expander pou protinw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagzaf Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ, αλλά έχω ένα μάλλον σοβαρό πρόβλημα. Όταν ανοίγω sites από το mac για να κάνω download, το site κολλάει στο load και δεν κάνει τίποτα, όταν τα ανοίγω από ένα άλλο laptop με windows όλα πάνε μια χαρά. Παρακαλώ βοηθήστε με τι μπορεί να πηγαίνει λάθος. Από ότι μάλλον καταλάβατε είμαι πολύ καινούργιος σε mac μηχανάκια Ευχαριστώ -----Προστέθηκε 12/12/2008 στις 12 : 28 : 30----- Και άλλο θέμα, Όταν βάζω ένα usb flash memory stick στο mac για να αντιγράψω κάποια αρχεία και μετά το κάνω eject, τότε το εικονίδιο εξαφανίζεται, αλλά μετά από 1 sec εμφανίζεται πάλι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορώ να το κάνω eject και όταν το βγάλω να μου βγάζει μήνυμα ότι το έβγαλα λάθος. Βρε παιδιά βοήθηστε, έχει πρόβλημα το macάκι μου, και μόλις το πήρα Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 τι εννοείς όταν ανοίγω sites για download? πες πιο συγκεκριμένα.. χρησιμοποιείς safari? για το usb για κάποιο λόγο αν κατάλαβα καλά κάνει ξανά mount. αλλα γιατί το κανεις eject αφού δεν το αφαιρείς από τι usb θύρα? *τι είναι το format του usb stick? αν δεν σου κάνει κόπο φόρμαρε το σε FAT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagzaf Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Και στο safari μου το κάνει αυτό, αλλά και στον firefox. Τα links που μου έδωσες ανοίγουν στο windows laptop ένα παράθυρο για να γίνει save το αρχείο. Αυτό το παράυθρο δεν ανοίγει στο mac, αλλά κολάει. Όσο για το usb, ναι το ξανακάνει πάλι mount. Θέλω να το αφαιρέσω από την usb θύρα, δεν πρέπει να το κάνω eject? -----Προστέθηκε 12/12/2008 στις 01 : 02 : 33----- και αυτό δεν μου το κάνει μόνο στα links που μου έδωσες, αλλά παντού. Όταν πρόκειται να κάνω download στη σελίδα που θα πρέπει να μου εμφανίσει το παράυθρο για να κάνω save το αρχείο που πρόκειται να κατεβάσω, κολλάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό που περιγράφεις μου θυμίζει μπλοκάρισμα pop-up windows στις ρυθμίσεις του browser. Πήγαινε για παράδειγμα στον Firefox, Firefox -> Preferences -> Content και ξετσεκάρισε το block pop-up windows. Πάντως η καλύτερη λύση για μενα είναι να το αφήσεις τσεκαρισμένο αλλά να πάς στο Tabs και να τικάρεις το A New Tab ώστε να σου ανοίγει τα λίνκ σε καινούργιο tab και όχι σε παράθυρο και έτσι να γλυτώνεις και την διαφήμιση σε pop-up windows διαφόρων sites. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μπα, δεν φταίει ο popup blocker. Αυτό το παράθυρο που βγαίνει είναι του Firefox/Safari και όχι από κάποια σελίδα. Ο Safari/Firefox στο MacOS έχουν by default ενεργοποιημένη την επιλογή να σώζουν τα αρχεία σε έναν συγκεκριμένο φάκελο. Ο Safari στο Desktop και ο FF στο Downloads αν θυμάμαι καλά. Οπότε κάθε φορά που κλικάρεις να σώσεις κάποιο αρχείο, δεν σε ρωτάει τι θέλεις να κάνεις, απλά το σώζει. Είτε το αλλάζεις αυτό από τις επιλογές του κάθε browser είτε κάνεις δεξί κλικ--> Save As... σε κάθε αρχείο που θέλεις να κατεβάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.