tolis00 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Σκεφτομαι να αγορασω ενα απο τα πανω mp4 player την επομενη εβδομαδα. Ποιο μου προτεινετε?Το θελω βασικα για καθημερινη χρηση....
vtecakias Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Σου προτεινω το Creative MP4 Zen ,γτ εχει μεγαλυτερη οθονη,πιο φιλικο και πλουσιο μενου,φωτεινα χρωματα στην οθονη και υποστηριζει divx. Aν θελεις ομως,με 39 ευρω παραπανω,παιρνεις το Creative MP4 Zen X-Fi (8GB),που εχει και wi-fi.
roody86 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Σου προτεινω το Creative MP4 Zen ,γτ εχει μεγαλυτερη οθονη,πιο φιλικο και πλουσιο μενου,φωτεινα χρωματα στην οθονη και υποστηριζει divx.Aν θελεις ομως,με 39 ευρω παραπανω,παιρνεις το Creative MP4 Zen X-Fi (8GB),που εχει και wi-fi. Το Zen X-fi δεν έχει wi-fi στην έκδοση των 8GB αλλά μόνο σε αυτές των 16 και 32 GB.
nick#18 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 creative.....το ειχα για κανα 3μηνο αλλα μου επεσε κατω και τα επεξε η οθονη (ηταν 3 μετρα) αλλα ευτυχος το ειχα μεσα σε θηκη και δεν καταλαβε τιποτα και το πειγα για αλαγη και πειρα νεο κινητο.... απλα τωρα εχω την θηκη και καθετε.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.