Προς το περιεχόμενο

ευκολο photoshop-οειδες

dominator_87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρειαζομαι ενα ευκολο προγραμματακι για επεξεργασια εικονων. θελω αν γινεται να ανιχνευει μονο του και να κοβει το περιγραμμα ενος αντικειμενου ή και να προσαρμοζει τον φωτισμο και τα χρωματα ωστε να προσαρμοζεται ομοιογενως μια εικονα μεσα σε μια αλλη. οπως καταλαβαινετε δεν εχω ιδεα :rolleyes:, και φυσικα δεν εχω καμια ορεξη να μαθω photoshop. οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη...

Δημοσ.
χρειαζομαι ενα ευκολο προγραμματακι για επεξεργασια εικονων. θελω αν γινεται να ανιχνευει μονο του και να κοβει το περιγραμμα ενος αντικειμενου ή και να προσαρμοζει τον φωτισμο και τα χρωματα ωστε να προσαρμοζεται ομοιογενως μια εικονα μεσα σε μια αλλη. οπως καταλαβαινετε δεν εχω ιδεα :rolleyes:, και φυσικα δεν εχω καμια ορεξη να μαθω photoshop. οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη...

Σε 5-6 χρονάκια κάτι θα βρεθεί. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που να κάνει αυτά που θες χωρίς κόπο και γνώσεις.

Δημοσ.

Αυτά μόνο στις ταινίες γίνονται.

Τα προγράμματα αυτά είναι για να σε βοηθούν να κάνεις αυτό που θέλεις και όχι να το κάνουν μόνα τους.

Φυσικά παίζει και το θέμα των κριτηρίων για την αποκοπή και την χρωματική εξισορρόπηση.

Για ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, το χρώμα είναι μια σειρά από αριθμούς πχ 0xFFFFFF το άσπρο, 0x000000 το μαύρο, 0χ6066DC ένα σκούρο μπλε, 0χEAA3E3 ένα ανοιχτό μωβ κοκ.

Αν δεν του πεις εσύ τις προτιμήσεις σου για την χρωματική ομοιομορφία, δεν έχει τρόπο να το αποφασίσει μόνο του και θα κάνει ότι να ΄ναι.

Το ίδιο συμβαίνει και με την αποκοπή μέρους της εικόνας. Δεν μπορεί να ξεχωρίσει τι ανήκει στο φόντο και τι στο κεντρικό θέμα. Όλα είναι μια σειρά από 0 και 1.

Οπότε η μόνη λύση που μπορούμε να σου προτείνουμε είναι και αυτή που δεν έχεις καμία όρεξη να κάνεις.

Ωχ, πάλι μακρηγορώ. Σόρυ. Τέλος.

Δημοσ.
χρειαζομαι ενα ευκολο προγραμματακι για επεξεργασια εικονων. θελω αν γινεται να ανιχνευει μονο του και να κοβει το περιγραμμα ενος αντικειμενου

Fluid Mask. Το ιδανικο. Πολυ ικανο! Χρησιμοποιειται και σαν plugin στο Photoshop αλλά χρησιμοποιειται και σαν standalone.

Να σημειωσω οτι ισως σου κανει και το τρομερο:

MASK PRO.

ή και να προσαρμοζει τον φωτισμο και τα χρωματα ωστε να προσαρμοζεται ομοιογενως μια εικονα μεσα σε μια αλλη.

AKVIS Chameleon. Μυθικο! Αυτο που θελεις. Χρησιμοποιειται σαν plugin για Photoshop και standalone.

Σε συνδιασμο με:AKVIS Coloriage. κανουν θαυματα. Χρησιμοποιειται σαν plugin για Photoshop και standalone.

οπως καταλαβαινετε δεν εχω ιδεα :rolleyes:, και φυσικα δεν εχω καμια ορεξη να μαθω photoshop. οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη...

Για αυτα τα απλα πραγματα που θελεις δεν υπαρχει να μαθω Photoshop. Δεν ειναι κατι δυσκολο να το χρησιμοποιησεις μαζι με τα Plugins που εδωσα ωστε να κάνεις αυτο που θελεις.

Δημοσ.

δεν εννοουσα να τα κανει μονο του, το εθεσα λιγο τραβηγμενα διοτι δεν ηθελα να μου προτεινετε καποιο προγραμμα το οποιο κανει 100 δουλειες και χρειαζεται να το ψαχνω ωρες για να κανω μια δυο που με ενδιαφερουν. ευχαριστω για τις απαντησεις ;)

Δημοσ.

Krokodilos ωραία plugins

Τα προηγούμενα 2 τα ήξερα, όχι όμως τα akvis

Εχεις κάποια άλλα να προτείνεις όχι μόνο για τις εν λόγω εργασίες αλλά και γενικότερα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...