trelofanis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια εχω ιο στο msn messenger και δε ξερω τι να κανω.... καποτε ειχα παρει μηνυμα στο msn απο μια φιλη μου,που εκεινη την ωρα μαλιστα ηταν offline και καλα να επισκεφτω ενα site και να κατεβασω κατι σαν emotion αν θυμαμαι καλα... το εκανα σαν ζωο που ειμαι και ουπς το κολλησα....αρχικα με πεταγε εξω απο το msn και καλα οτι και καποιος αλλος εχει μπει με το λογαριασμο μου στο msn και πλεον ολες οι επαφες μου στο msn μου λενε οτι τους πανε μηνυματα απο μενα ενω ειμαι οffline να επισκεφτουν και αυτοι site!!!!!! τι scan εχω κανει,τι format τιποτα!!!!!! αρχικα το ειχα παθει στο desktop αλλα και στο laptop τωρα(καινουριο) τα ιδια γινονται...αρα πρεπει ο ιος να ναι στο msn... Τι να κανω ρε παιδια???? HElppppppp:-(
StaPas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Για κανε σκαν με spybot! http://www.spybot.com/gr/mirrors/index.html και με http://www.download.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html?part=dl-10804572&subj=dl&tag=button
gdp77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Έχω ξανακούσει για αυτόν τον ιό. Όσο περίεργο και αν φαίνεται, γίνονται όλα αυτά που περιγράφει ο trelofanis. Για δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις pidgin
Krokodilos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 τι scan εχω κανει,τι format τιποτα!!!!!! Ε??:confused: Αυτο πρωτη φορα το ακουω. Πως γινεται να εκανες φορματ και να ειναι ακομα μεσα ο ιος? Βασικα αν εκανες πληρες φορματ δεν γινεται! Ετσι λοιπον: Εκανες πληρες φορματ και δεν εφυγε ο ιος? αρχικα το ειχα παθει στο desktop αλλα και στο laptop τωρα(καινουριο) τα ιδια γινονται...αρα πρεπει ο ιος να ναι στο msn... Τι να κανω ρε παιδια???? Τα βασικα: •Τρεξε κανα 4-5 αντιιικα, και γενικα κατα των malicious files, προγραμματα, και κανε τον σταυρο σου εντωμεταξυ. •Επισης πηγαινε: ΕΝΑΡΞΗ->ΕΚΤΕΛΕΣΗ-> και γραψε msconfig Εκει πηγαινε Εκκινηση και ξε-τικαρε ο,τι υποπτο βλεπεις(πχ IM-Names ή PIC1234(1)(1)(1)(1)(1).exe ή PICXX.exe κλπ)
trelofanis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 εχω κανει πληρες format ναι....και το spybot το δοκιμασα τιποτα...!!!!! ειναι στο μαιλ μου ο ιος φαινεται γιατι με το που εβαλα στο καινουριο λαπτοπ μου το messenger παλι τα ιδια!! αρα ισως ειναι στο λογαριασμο μου...κατι αλλο???/
Krokodilos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 εχω κανει πληρες format ναι....και το spybot το δοκιμασα τιποτα...!!!!! ειναι στο μαιλ μου ο ιος φαινεται γιατι με το που εβαλα στο καινουριο λαπτοπ μου το messenger παλι τα ιδια!! Α τωρα καταλαβα. Το φορματ τον εσβησε τον ιο(προφανως! γιατι κοντεψα να τρελαθω) αλλα τον ξανακολλησες. αρα ισως ειναι στο λογαριασμο μου...κατι αλλο???/ Στον λογαριασμο σου. Χμμ.... Δεν βλεπω τροπο που να μπορει να ισχυει αυτο. Κανε μια αλλαγη password ή στην εσχατη των περιπτωσεων αλλαξε τελειως ονομα χρηστη(email). Μηπως εγκαθιστας τιποτα προγραμματα απο μολυσμενο CD/DVD/USB Flash κλπ?
savvasha Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Με αλλαγή password ξεμπερδεύεις. Ο ιός όταν πρωτομπήκε σου έκλεψε τον κωδικό. Με το φόρματ, τον έσβησες, αλλά τον κωδικό σου τον έχει ακόμα. Τον αλλάζεις και τελίωσε.
JASONJAM Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μάλλον σου έκλεψαν τον κωδικό όταν μπήκες σε εκείνη τη σελίδα και τώρα μπαίνει ο σέρβερ του ιού και στέλνεις αυτά τα μηνύματα. Μου το κάνει και εμένα μία επαφή μου, και με ένα πρόγραμμα βλέπω οτι το στέλνει όταν είναι appear offline. Μια αλλαγή κωδικού πιστεύω θα σε σώσει.
UpToDate_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ρε παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα...επειδη εχω κολλησει τελιως...μπορει καποιος να μου θυμησει πως αλλαζω το password στο μσν? Καποιος? πλζ γιατι με εχει τρελανει βαζει μονο του τελιες στο κενο του τιτλου ενω εγω δεν κανω καμια ενεργεια εκι + οτι γινεται αυτο το προβλημα που ειχε και το παιδι που εκανε το θεμα Edit: Αλλαξα password κ λυθηκε μονο το 2ο προβλημα.. Γι'αυτο που μου πεταει τελιες σαν τιτλο στο ακυρο τι να κανω??
Antwni Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μήπως έχεις κανένα script ή πρόσθετο πέρα από το msn??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.