Theos_Gr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα παιδια,επειδη το antivirus που εχω δεν μπορει να σβησει αυτον τον ιο,μηπως ξερετε καποιο τροπο?
gdp77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 1) Δοκιμάζεις με άλλο antivirus 2) Κάνεις format. 3) Κάνεις format και βάζεις Linux
antonl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως σε περίπτωση που τον έγραψες λάθος και το όνομά του είναι backdoor.win32.hupigon.fb στο google μπορείς να βρεις πώς αφαιρείται. Ποια προγράμματα αφαίρεσής του δοκίμασες; Με το Malwarebytes' Anti-Malware έκανες scan;
ravend Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 δοκιμασε avira antivir και spyware doctor αλλα το starter για να μη μπλεκεις με trial.τη starter εκδοση μπορεις να τη βρεις στο google pack,απλα κατεβασε μονο το συγκεκριμενο προγραμμα και ασε τα αλλα του πακετου.εγω μ τον συνδυασμο αυτων των δυο εχω πολυ σπανια προβλημα.
Theos_Gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 1) Δοκιμάζεις με άλλο antivirus 2) Κάνεις format. 3) Κάνεις format και βάζεις Linux ευχαριστω για τις απαντησεις,βρηκα τελικα τον τροπο,εποικοινωνοντας με τον support του escan.το γεγονος οτι εχεις εναν δεν υπαρχει λογος για φορματ.ειπαμε τωρα...(ελα να το πεις σε εναν επαγγελματια που χρειαζετε το pc του να του κανεις φορματ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.