Προς το περιεχόμενο

Digitizer help

eliascm21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θέλω να κάνω:

Θέλω να έχω κάτι σαν mousePan (mοuse στυλό δηλαδή), το οποίο όμως το θέλω για να γράφω κείμενο το οποίο να αποθηκεύεται σε βιντεάκι.

Digitizer λέγεται αυτό που θέλω να αποκτήσω? Ένα απλό mοuse στυλό κάνει για αυτή τη δουλειά?

Είχα δει έναν καθηγητή ο οποίος είχε κάτι τέτοιο: Είχε μία πινακίδα στην οποία έβαζε κόλλα Α4 από πάνω, και ότι έγραφε εμφανιζόταν στην οθόνη του και μετά στον Projectora για να τα βλέπουμε εμείς. Κάτι τέτοιο θέλω και εγώ, μόνο που να μπορώ να το αποθηκεύσω και σε βιντεάκι. (φαντάζομαι ότι η αποθήκευση δεν είναι πρόβλημα γιατί μπορεί να γίνει και με ξεχωριστό προγραμματάκι? )

Έχετε κάτι να προτείνεται?

Ευχαριστώ! :)

Δημοσ.
πάρε και διάλεξε

http://www.skroutz.gr/c/70/digitizers.html

δες τι διαστάσεις χρειάζεσαι και αυτό ήταν

Βασικά τοχω κοιτάξει, αλλά δεν βρίκα κάποιο που να λέει ότι ότι γράφεις μπορεί να αποθηκεύεται σε real χρόνο σε βιντεάκι.

Αυτά που πέρνουν σελίδα Α4 αποτι είδα λειτουργούν και ανεξάρτητα από τον υπολογιστή και αποθυκεύουν αυτά που γράφεις σαν φωτογραφία σε εσωτερική μνήμη. Μπήκα και σε μερικά site κατασκευαστών αλλά δεν ανέφεραν τίποτα για αυτό που θέλω.

Το λογικό είναι να υπάρχει και η δυνατότητα που χρειάζομαι, αλλά θέλω να βεβαιωθώ πρώτα πριν σκάσω τόσα λεφτά.

Όποτε αν κάποιος γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο ας με διαφωτίσει. Thanks :-)

Δημοσ.
αυτό είναι θέμα software δεν έχει σχέση με τη γραφίδα

Οπότε (φαντάζομαι) το καλύτερο είναι η γραφίδα να έχει και το δικό της κατάλληλο software. Διαφορετικά υπάρχει κανένα ειδικό πρόγραμμα που να κάνει αυτό που θέλω? Σίγουρα θα υπάρχει, απλά δεν μπορώ να το βγάλω από το google... :-)

Thanks για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Τελικά νομίζω ότι βρήκα αυτό που έψαχνα:

https://pc-stop.co.uk/product/mobile-digital-pen-hand-writing-recognition

Και ένα βιντεάκι με επίδειξη

Φαίνεται εντυπωσιακό. Και είναι και αρκετά φθηνότερο από τα tablet mouse. Μήπως κάποιο λάκκο έχει η φάβα? Τι λέτε???

Έχετε να μου προτείνεται κανένα on line shop εξωτερικού (γιατί Ελλάδα δεν νομίζω να το βρω) όπου να μπορώ να το βρω και να το στέλνουν Ελλάδα?

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...