tarrasque Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 τώρα δουλεύουν το read του εγκεφάλου, μόλις καταλάβουν πως λειτουργεί το επόμενο κομμάτι θα είναι το write. Θα μπορέσουν δηλαδή άνθρωποι χωρίς οπτικό νεύρο να βλέπουν μέσω μιας κάμερας αλλά επίσης το σενάριο του matrix δεν φαίνεται τόσο επιστημ. φαντασία πλεον
andr3as Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Θα το δοκιμάσουν και στα ζώα να δούμε τι σκέφτονται για εμάς????? Άσχετο αν προλάβουν και το κάνουν αυτό μάλλον θα είναι κοντά και στο αντίθετο (λογικά), δηλαδή στο να φυτεύουν μνήμες στον εγκέφαλο.....
SCORPIO777 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 φοβερό, θα φέρει ένα άλμα στην ψυχοθεραπευτική! αναλύοντας καλύτερα τα όνειρά μας, θα βγαίνουν καλύτερα στην φόρα οι υποσυνείδητοι φόβοι μας και τα ζωικα ενστικτα μας.
Odious Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Τι κοπέλια ειναι αυτοί οι Ιαπωνες ρε π***** μου...Οπου να ναι θα βγαλουνε και μηχανημα που θα αλλαζει τον ηχο και τη μυρωδια της πορδης.Πωωω
Federer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Καλα αυτο ειναι ευκολο...ενα "αρωματικο" "τελικο" χρειαζεσαι και αλλαζει πανευκολα ο ηχος με την μυρωδια
klainmaingr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Τι κοπέλια ειναι αυτοί οι Ιαπωνες ρε π***** μου...Οπου να ναι θα βγαλουνε και μηχανημα που θα αλλαζει τον ηχο και τη μυρωδια της πορδης.Πωωω Καλα αυτο ειναι ευκολο...ενα "αρωματικο" "τελικο" χρειαζεσαι και αλλαζει πανευκολα ο ηχος με την μυρωδια αχαχχΑΧΑχαΑΧχαΧΑαΧΑΧαΧΑΧαΧ Ναι νομίζω πως είναι αρκετά εύκολο. Το θέμα είναι ποιος θα εγκαταστήσει κάτι τέτοιο στον του.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Όποιος του άρεσε αυτή η ιδέα, ας δει αυτή την ταινία να φτιαχτεί περισσότερο. btw είναι σινεφίλ
NeithaN Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Επιτέλους!!! ποτέ δεν θυμόμουν τους αριθμούς του λοττο...
kwstas_salonikios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω πάντως πως αν όχι η δικιά μας γενιά, τα παιδιά μας θα ζούνε σε τρομοκρατούμενα χρόνια.
activex Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 τώρα δουλεύουν το read του εγκεφάλου, μόλις καταλάβουν πως λειτουργεί το επόμενο κομμάτι θα είναι το write. Θα μπορέσουν δηλαδή άνθρωποι χωρίς οπτικό νεύρο να βλέπουν μέσω μιας κάμερας αλλά επίσης το σενάριο του matrix δεν φαίνεται τόσο επιστημ. φαντασία πλεον +1 μια και από τώρα άρχισαν οι κάπως πονηρές σκέψεις! ...«Εφαρμόζοντας αυτή την τεχνολογία, δεν αποκλείεται να καταστεί εφικτή η καταγραφή και η αναπαραγωγή υποκειμενικών εικόνων τις οποίες οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ως όνειρα» υποστηρίζει.... αν φτάσεις να σκεφθείς κάτι τέτοιο...δεν ξέρω τι θα σε εμποδίσει να σκεφθείς ΚΑΙ την πρόκληση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα