azio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 τα windows εμφανιζουν αυτο το μηνυμα και στη συνεχεια κανουν επανεκκινηση..αυτο συμβαινει μολις ανοιξω καποιο προγραμμα πλοηγησης ιντερνετ.. ξεκινησε να γινεται αφου ο αδερφος μου εβαλε καποια προγραμματα που κατεβασε τα οποια αφαιρεσε μετα. Δεν ξερω και τι προγραμματα ηταν, ισως βεβαια να φταει και καποιο cd με office που επισης εβαλε.. ξερεις κανεις τι μπορει να σημαινει το παρακατω μηνυμα? επισης το αντιvirus εβγαλε 2 αντικειμενα και τα εκανε quarantine αλλα δεν αλλαξε κατι.. το μηνυμα ειναι το εξης.. http://img178.imageshack.us/my.php?image=dsc03943nr0.jpg
micos000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Το 0χ8Ε σφάλμα, έχω την εντύπωση ότι είναι συσχετισμένο με την μνήμη RAM. Αν έχεις 2 ντιμάκια μνήμης αφαίρεσε το ένα. Αν το πρόβλημα επιμένει κάνε αλλαγή με το άλλο. Αν διορθωθεί φταίει τα αντίστοιχο ντιμάκι μνήμης. Μπορείς επίσης να κατεβάσεις και κάποιο ram test πρόγραμμα και να τσεκάρεις τις μνήμες. Η Microsoft σου παρέχει ένα. Δες ΕΔΩ.
azio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 βασικα ειναι λαπτοπ και δεν μπορω να το κανω αυτο.. εκανα ομως επαναφορα συστηματος σε χρονικο σημειο σημερα το πρωι..τωρα ειναι οκ, δεν βλεπω καποιο προβλημα.. υπαρχει κατι που θα επρεπε να με ανησυχει ή ειναι ενταξει τωρα? ευχαριστω
azio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 για να εχω περισσοτερες γνωμες..:p:p:p:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.