Προς το περιεχόμενο

LG M2394D-PZ 23'' LCD ή Samsung SM-T240HD LCD-TV 24''

satelitas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το σπορ+ που εβλεπα μονο απο αποσταση 2 μετρων δεν σε χαλαγε.. δεν ξερω σε 24 πως θα δειχνει γιατι εγω ειχα 2 26ρια...

Δημοσ.

Τελικά πήρα την 23'' LG... βασική χρήση τηλεόραση... με εσωτερική κεραία έχω άψογο ψηφιακό σήμα και καλό αναλογικό και dvd full hd... μπράβο ρε LG... μου την έσπασε που δεν είχε τυπωμένο το manual...

tip: Ενεργοποιήστε την με εξωτερική κεραία και αφού την settάρετε βάλτε την εσωτερική...

Δημοσ.

Τελικά πήρα την 23'' LG... βασική χρήση τηλεόραση... με εσωτερική κεραία έχω άψογο ψηφιακό σήμα και καλό αναλογικό και dvd full hd... μπράβο ρε LG... μου την έσπασε που δεν είχε τυπωμένο το manual...

tip: Ενεργοποιήστε την με εξωτερική κεραία και αφού την settάρετε βάλτε την εσωτερική...

Δημοσ.
Είμαι κι εγω κατοχος της LG M2394D και μπορω να πω οτι βρηκα 2 αρνητικα.Ο "φτωχός" ηχος και το αδύναμο αναλογικό tuner.

Ομόθρησκε, όταν λες αδύναμο tuner τι εννοείς? Θέλει καλή κεραία γιατί έχει χιόνια? Μήπως αν παίξεις με τις ρυθμίσεις βελτιώνεται η εικόνα? Λέω να την πάρω αυτή την εβδομάδα. Ελληνικό teletext έχει φαντάζομαι!

Δημοσ.

Ελληνικό τελετέξτ έχει και οι χαρακτήρες του είναι κανονικοί αναγνωρίσιμοι και οχι τύπου "Τεμετεψτ" ιερογλυφικα κτλ όπως σε άλλες τηλεοράσεις.Αν βάλεις μια καλή εξωτερική κεραία με ενισχυτή δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Τα ψηφιακα της ΕΡΤ πολύ καλά και με πληροφορίες γενικά για το προγραμμα τους μέσα από κουμπιά του remote .Ρυθμίσεις οθόνης έχει αρκετές να κάνεις αλλά δεν είμαι και της υπομονής να κάθομαι και να σκαλίζω.Εγω την πήρα πιο πολύ για ταινίες και για τηλεόραση κατα δεύτερο ρολο.Στις HD ταινιες πραγματικά είναι χάρμα οφθαλμών.Εχω συνδεσει το WD TV Media Player με HDMI και η ποιοτητα εικονας ειναι καταπληκτικη.Για τα λεφτα της και με γνώμονα αυτά που προσφέρει πιστεύω είναι πάρα πολύ καλή αγορά.Βέβαια μερικοί κλωτσάνε γιατί απλά είναι LG.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τo καλο με την lg είναι οτι έχει ανάλυση 1920x1080 που σημαίνει ότι όταν βλέπεις hd θα καλύπτει όλη την επιφάνεια της οθόνης και δεν θα έχει μπάρες.

και είναι εξαιρετική απο άποψη συνδεσιμότητας.:-)

• 10 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...