giorgos147 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο? Δεν έχετε καταλάβει τόσα χρόνια ότι ο apokleiros κάνει χαβαλέ και πλακίτσα? Απλά είναι καυστικός στο θέμα του ps3 που και ο ίδιος αγόρασε και υποστήριζε κάποτε. Κι εγώ συμφωνώ με apokleiro ότι η Sony είναι για κλάματα πλέον, και ότι το 360 είναι μακράν μπροστά από το ps3 (όλοι το λένε, οι πωλήσεις, ο κοσμάκης, οι τίτλοι κλπ)! Μόνο το bluray λείπει από το 360 που καθόλου δεν με απασχολεί γιατί βλέπω τις hd ταινίες μου στο pc μου. Υπόψην ότι έχω wii,ps3 και 360 και μπορώ να έχω πλήρη άποψη της πραγματικότητας... Κι εγώ με τους φίλους μου πλακίτσα κάνω για την κατρακύλα της sony, αλλά και μεγαλύτερη πλακίτσα κάνουμε για την κατρακύλα της Κονάμι και της σειράς pro evolution soccer...Δεν είναι κακό να παραδέχεστε κάποια πράγματα, άσχετα αν κάποιος είναι καυστικός... Τώρα αν εσείς γουστάρετε ps3 μπράβο σας, δικαίωμά σας...Κι εγώ μπορεί να είμαι Δόξα Δράμας στο ποδόσφαιρο γιατί γουστάρω. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι κατάντια η Δόξα δράμας ως ομάδα πλέον. Με πιάνετε? Και για όσους δεν θέλουν να καταλάβουν υπάρχει και η.....Ραφήνα! Χεχε! Ωραία όλα αυτά που λες.Αλλά εγώ δε συμφωνώ στο οτι κάθε φορά υπάρχει ένα άτομο που θα μας "τη λέει" για την επιλογή αγοράς που κάναμε...
polakis21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δεν σου την λέει, απλά κάνει χαβαλέ επειδή κατά την γνώμη του (που συμφωνώ μαζί του) η σόνυ μας κορόιδεψε...
biscoto Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 ωραια ολα αυτα πολακι και αποκλειρε αλλα τι διαολο σχεση εχουν με το Playstation Home? θα μπει καποιος που ενδιαφερεται για το τοπικ και θα βγει πιο γρηγορα απο οτι βγηκε απο το ιδιο το Home. PS. δεν καταλαβαινω γιατι υποστηριζετε τοσο την Μ$ ή την Sony ή οποιαδηποτε εταιρια... κοκορευεστε για τις πωλησεις λες και μπενουν στην τσεπη σας. btw οι υπερβολες τυπου δοξα δραμας=ps3 καθε αλλο παρα αντικειμενικο σε κανουν.. εγω το βλεπω πιο πολυ σαν ΠΑΟ=ps3 vs OSFP=360 ;p ο ενας ειναι καλος στην ευρωπη ο αλλος παιρνει το πρωταθλημα (η καθε κονσολα εχει τα πλεονεκτηματα της)
comfuzio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 εγω το βλεπω πιο πολυ σαν ΠΑΟ=ps3 vs OSFP=360 ;p ο ενας ειναι καλος στην ευρωπη ο αλλος παιρνει το πρωταθλημα (η καθε κονσολα εχει τα πλεονεκτηματα της) Μαζι με διετησια Γκαγκατση και όλα τα καλα ε; Ετσι θα παρει πρωταθλημα και η Ανω/κατω ραχουλα (Wii) Χιουμορ παντα ε;;;;;;;
giorgos147 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Τέλος πάντων.Νομίζω οτι πρέπει να σταματήσουμε εδώ,επειδή μας βλέπω σε λίγο όλους banαρισμένους
polakis21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μα εσείς ξεκινήσατε τα σχόλια επειδή σχολίασε το home ο apokleiros. Τέσπα, εγώ δεν το έχω κατεβάσει το home ακόμα στο ps3 μου, αλλά δεν καίγομαι κιόλας. Θα το κάνω αφού τερματίσω τα gears2,tomb raider underwold,guitar hero world tour και άλλα πολλά games, όλα στο 360...
giorgos147 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μα εσείς ξεκινήσατε τα σχόλια επειδή σχολίασε το home ο apokleiros. Τέσπα, εγώ δεν το έχω κατεβάσει το home ακόμα στο ps3 μου, αλλά δεν καίγομαι κιόλας. Θα το κάνω αφού τερματίσω τα gears2,tomb raider underwold,guitar hero world tour και άλλα πολλά games, όλα στο 360... Να μη τα άρχιζε.Δε μπορεί δηλαδή να κρατηθεί αυτός ο άνθρωπος; Και άντε και καλό τερματισμό.Με τις παιχνιδάρες οι οποίες υπάρχουν όλες στο pc,εκτός του guitar hero το οποίο υπάρχει για το ps
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μα εσείς ξεκινήσατε τα σχόλια επειδή σχολίασε το home ο apokleiros. πιστεύω ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα εποικοδομητικά σχόλια και στο trolling... μάντεψε ποιο από τα 2 έκανε
BANTAS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Απο τη πρωτη μου ενασχοληση μαζι του αποκομιζα πολυ καλες αποψεις. Το περιβαλλον ειναι πολυ απλο για περιηγηση, εχει πολυ κοσμο μεσα και εχει πολυ πλακα να παιζεις παιχνιδακια στο Bowling center μαζι με αλλους. Σου αφηνει πολυ καλη εντυπωση και θες να επιστρεψεις να το ψαξεις κι αλλο.
thief7710 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Παντως ενα μεγαλο μπραβο στον αποκλειρο που εχει κανει ολο το ποστ να ασχολειτε μαζι του.Αυτο που ηθελε το καταφερε.Ποτε θα μαθεται απλα να μην του δινετε σημασια?
DJTaurus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Σημερα το βραδυ μου εβγαζε server error....grrr
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 apokleiros > omnislash δεν παίζει κάτι τέτοιο...
klainmaingr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μάλλον δεν παρακολουθείς και πολύ το console games γι αυτό ;p Ο omni έχει κάνει και 2 σοβαρά πόστ στη ζωή του! (άσχετα αν μετά τα π΄#@$ε και αυτά)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ο apokleiros φαντάζομαι μιλάει μόνο για consoles... ο Omni καλύπτει τα πάντα... άρα omni>apokleiros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.