Προς το περιεχόμενο

PS3 Home

katharakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε αγόρι μου...Πόση ώρα έκανες να τη σκεφτείς αυτή την απάντηση;

Και θέλω να κάνεις μια ερώτηση προς όλους τους Insomniacs.Άνοιξε ένα poll και ρώτα πόσοι σε συμπαθούν.... :-) Εντελώς φιλικά στο λέω αυτό,απλά για να δεις οτι με το ύφος που έχεις εδώ δε σε παίρνει κανείς στα σοβαρά....

Συγγνώμη που είμαι offtopic,απλά νομίζω οτι αυτό κάποτε πρέπει να τελειώσει.

ναι μπορει να τελειωσει ανα πασα στιγμη γραψου στο ελληνικο ps3 forum και θα βρεις το μερος που σου ταιριαζει ...εδω δεν χαιδευουμε τα αυτακια κανενα, ειμαστε gamers με απαιτησεις...Απλα βλεπω οτι με το ps3 εχετε ξεχασει τις απαιτησεις μεσα σε ολο το ΥΠΕΡHYPE και την υποσχολογια της sony! :devil: Σας πεταει ενα beta και σας τρεχουν τα σαλια, ενω το υπολοιπο online mode της κονσολας ειναι για κλαματα! Ελεος! Αλλα το εχει καταλαβει και ηη sony οτι δεν πολυ σκαμπαζεται...

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το home βγηκε χωρις την βασικη λειτουργια που υποτιθεται οτι θα ειχε.. game spaces, party function και game launching !

αυτες ειναι οι μονες λειτουργιες που ειναι χρησιμες και δεν ειναι απλα για να κωλοβαρας

τωρα λενε οτι θα προστεθουν συντομα.. μεχρι τοτε δεν νομιζω να κανω πανω απο 1-2 login

τωρα για τα υπολοιπα, γνωριμιες, chat, παιχνιδακια, σκακι και ταβλι τα κανω και στο ιντερνετ στο φιναλε, ενω τα επιπλα και λοιπα ειναι απλα προσθετα για να σκοτωνεις την ωρα σου.

Δημοσ.
biscoto προσεξε τι λες γιατι το παλικαρι απο πανω εχει λυσαξει!

Ναι ρε μεγάλε!Έχω λυσάξει!Για να στο πω καθαρά έχω βαρεθεί κάθε λίγο και λιγάκι,μόλις ανοίγει ένα νέο θέμα στο insomnia με θέμα ps3-sony να πετάγεται ένας apokleiros και να λέει διάφορα μειωνεκτήματα!Το έχω βαρεθεί αυτό.Αν δε γουστάρεις mr. καμμένε-without_normal_life άσε μας εμάς που γουστάρουμε έστω και λίγο να μιλήσουμε με την ησυχία μας.Πραγματικά σε έχω βαρεθεί.

Αν θέλω νομίζεις δε μπορώ να πάω και να πάρω το xbox αυτή τη στιγμή;;;Απλά ρε μεγάλε μια χαρά είμαι και με το ps3....Πως το λένε;Σε παρακαλώ θερμά να τον σταματήσεις αυτόν τον...fanboysμό σου προς τη microsoft επειδή δεν αντέχω άλλο.ΓΟΥΣΤΑΡΑ PS3-->ΠΗΡΑ PS3-->ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.Κατάλαβες;

Δημοσ.

Προσωπικά το έβαλα χτές και σήμερα το έβγαλα.... Δεν μπορώ να συνδεθώ τα βράδια και δυστυχώς μόνο τα βράδια είμαι σπίτι, οπότε μέχρι να αναβαθμιστεί σε αρκετά επίπεδα θα παρακολουθώ απλά τις εξελίξεις...

Δημοσ.

Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο? Δεν έχετε καταλάβει τόσα χρόνια ότι ο apokleiros κάνει χαβαλέ και πλακίτσα? Απλά είναι καυστικός στο θέμα του ps3 που και ο ίδιος αγόρασε και υποστήριζε κάποτε. Κι εγώ συμφωνώ με apokleiro ότι η Sony είναι για κλάματα πλέον, και ότι το 360 είναι μακράν μπροστά από το ps3 (όλοι το λένε, οι πωλήσεις, ο κοσμάκης, οι τίτλοι κλπ)!

Μόνο το bluray λείπει από το 360 που καθόλου δεν με απασχολεί γιατί βλέπω τις hd ταινίες μου στο pc μου. Υπόψην ότι έχω wii,ps3 και 360 και μπορώ να έχω πλήρη άποψη της πραγματικότητας...

Κι εγώ με τους φίλους μου πλακίτσα κάνω για την κατρακύλα της sony, αλλά και μεγαλύτερη πλακίτσα κάνουμε για την κατρακύλα της Κονάμι και της σειράς pro evolution soccer...Δεν είναι κακό να παραδέχεστε κάποια πράγματα, άσχετα αν κάποιος είναι καυστικός...

Τώρα αν εσείς γουστάρετε ps3 μπράβο σας, δικαίωμά σας...Κι εγώ μπορεί να είμαι Δόξα Δράμας στο ποδόσφαιρο γιατί γουστάρω. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι κατάντια η Δόξα δράμας ως ομάδα πλέον. Με πιάνετε?

Και για όσους δεν θέλουν να καταλάβουν υπάρχει και η.....Ραφήνα! Χεχε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...