gherudos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 gherude τα πιστευεις αυτα που λες ή κανεις πλακα! Απόκλειρε εγώ έχω τα @@ να λέω ανοιχτά την άποψη μου για ένα θέμα χωρίς να κρύβομαι πίσω από τα δάχτυλά μου.Αυτό που κάνεις εσύ είναι υπερβολικό και μάλλον χρειάζεσαι ιατρική βοήθεια,φιλικά στα λέω αλλά αν ασχολείσαι συνέχεια με το 360 και ψάχνεις να βρεις συνέχεια τρόπους να εκδηλώσεις το fanboysmo σου προκαλώντας τον κάθε ένα εδώ μέσα κάτοχο PS3 τότε πρέπει να ανήκεις σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες: 1)Δεν έχεις καθόλου προσωπική ζωή και ασχολείσαι όλη μέρα με τα παιχνίδια. 2)Σε πληρώνει χοντρά η M$. 3)Σ' αρέσει να ενοχλείς τον κοσμάκη και να προκαλείς αντιδράσεις ανώνυμα πίσω από ένα πληκτρολόγιο καθώς στο real life άλλοι σου συμπεριφέρονται σκάρτα. όπως και να χει σε λυπάμαι...
xvagos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 LOLOLOL... Χτες ηταν ενας χαρακτηρας μαυρος κατραμι με μαλι ραστα και παω μπροστα του να του κανω πλακα γραφωντας του "too black" ...ε μεχρι να το γραψω ειχε φυγει αυτος και την ωρα που παταω το <start> , βλεπω μπροστα μου εναν λευκο κ καραφλο !!! LOLOLOLOL Xωρις πληκτρολογιο και mouse δεν βγαινει ακρη με το Home ..Βεβαια ακομη καλυτερο ειναι το voice chat ,αλλα αντε να βγαλει ακρη τι λεει ο καθενας !! Κάτι τέτοιο εννοείς; :lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 TLG φιλαρακο εισαι πολυ μεγαλο τρολ!!!! Mods ban γρηγορα... wow Trolldar (Troll Radar, βλέπε Gaydar) !!! αναγνωρίζει αυτόματα το ίδιο είδος!
telegamesvg Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Κάτι τέτοιο εννοείς; :lol:!!! -----Προστέθηκε 15/12/2008 στις 07 : 24 : 06----- wow Trolldar (Troll Radar, βλέπε Gaydar) !!! αναγνωρίζει αυτόματα το ίδιο είδος! :lol:
giorgos147 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Απόκλειρε εγώ έχω τα @@ να λέω ανοιχτά την άποψη μου για ένα θέμα χωρίς να κρύβομαι πίσω από τα δάχτυλά μου.Αυτό που κάνεις εσύ είναι υπερβολικό και μάλλον χρειάζεσαι ιατρική βοήθεια,φιλικά στα λέω αλλά αν ασχολείσαι συνέχεια με το 360 και ψάχνεις να βρεις συνέχεια τρόπους να εκδηλώσεις το fanboysmo σου προκαλώντας τον κάθε ένα εδώ μέσα κάτοχο PS3 τότε πρέπει να ανήκεις σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες:1)Δεν έχεις καθόλου προσωπική ζωή και ασχολείσαι όλη μέρα με τα παιχνίδια. 2)Σε πληρώνει χοντρά η M$. 3)Σ' αρέσει να ενοχλείς τον κοσμάκη και να προκαλείς αντιδράσεις ανώνυμα πίσω από ένα πληκτρολόγιο καθώς στο real life άλλοι σου συμπεριφέρονται σκάρτα. όπως και να χει σε λυπάμαι... +1 στον Gherudos
Udontneed2know Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 +1 επισης στον Gherudos Να πω και εγω μια αποψη για το Home... Δεν μπορω να καταλαβω τους κλαψες εδω μεσα, δηλαδη τι ακριβως περιμενατε? εμενα δεν με απογητευσε καθολου, ηταν αυτο που ακριβως περιμενα, (ενταξει χωρις τα προβληματα στον server) ενα μερος για social gaming γνωριμιες και τα σχετικα. Προσωπικα με αφηνει σχεδον αδιαφορο, και το ειχα πει και σε ανυποπτο χρονο οτι δεν καταλαβαινω το hype για το home. Αλλα δεν μπορω την κλαψα επειδη σας χρεωνει η sony μια καρεκλα, αμα δεν την θελεις μην την παρεις βρε φιλε , δεν σε υποχρεωνει κανεις, η μηπως περιμενει κανεις να ριξει καμια γκομενα μεσω home, επειδη εχει καλυτερα και περισσοτερα επιπλα στο virtual σπιτι του?
Apokleiros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Απόκλειρε εγώ έχω τα @@ να λέω ανοιχτά την άποψη μου για ένα θέμα χωρίς να κρύβομαι πίσω από τα δάχτυλά μου.Αυτό που κάνεις εσύ είναι υπερβολικό και μάλλον χρειάζεσαι ιατρική βοήθεια,φιλικά στα λέω αλλά αν ασχολείσαι συνέχεια με το 360 και ψάχνεις να βρεις συνέχεια τρόπους να εκδηλώσεις το fanboysmo σου προκαλώντας τον κάθε ένα εδώ μέσα κάτοχο PS3 τότε πρέπει να ανήκεις σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες:1)Δεν έχεις καθόλου προσωπική ζωή και ασχολείσαι όλη μέρα με τα παιχνίδια. 2)Σε πληρώνει χοντρά η M$. 3)Σ' αρέσει να ενοχλείς τον κοσμάκη και να προκαλείς αντιδράσεις ανώνυμα πίσω από ένα πληκτρολόγιο καθώς στο real life άλλοι σου συμπεριφέρονται σκάρτα. όπως και να χει σε λυπάμαι... Ελα ρε gherude...! Stop! εεε πηρες φορας, λογικο στην κατηφορα που εχεις μπει! Μιλας εσυ που αποθεωνες το online mode του mgs4....οτι να ναι ο καθενας βγαζει το ψωμι του οπως να ναι πουλωντας φικια με μεταξωτες κορδολες....
mihranalthaqafi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Psn = Free online Gaming NXE = Charged online Gaming! Ευτυχως ο,τι πληρωνεις παιρνεις! Η Microsoft το εχει καταλαβει αυτο και απο την στιγμη που δεχεται ο κοσμος να πληρωνει για μια top quality υπηρεσια τοτε δεν προκειται να το κανει δωρεαν. Η μονη λυση ειναι να προσφερει και η Sony κατι αντιστοιχης ποιοτητας και να το παρεχει δωρεαν, τοτε ναι θα ξεσηκωθει ο κοσμος, αλλα πολυ χλωμοοοοοοοοοοο να γινει κατι τετοιο....
Apokleiros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Ευτυχως ο,τι πληρωνεις παιρνεις! Η Microsoft το εχει καταλαβει αυτο και απο την στιγμη που δεχεται ο κοσμος να πληρωνει για μια top quality υπηρεσια τοτε δεν προκειται να το κανει δωρεαν. Η μονη λυση ειναι να προσφερει και η Sony κατι αντιστοιχης ποιοτητας και να το παρεχει δωρεαν, τοτε ναι θα ξεσηκωθει ο κοσμος, αλλα πολυ χλωμοοοοοοοοοοο να γινει κατι τετοιο.... Ελα ομως ΠΟΥ καποιοι δεν λενε να το καταλαβουν με τιποτα! :lol:
giorgos147 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Ελα ομως ΠΟΥ καποιοι δεν λενε να το καταλαβουν με τιποτα! :lol: Νομίζω ότι εδώ μιλάμε για το home...και όχι για microsoft κ.λπ... Συγγνώμη κιόλας...Αλλά είμαστε αν όχι όλοι,τότε οι μισοί OUT OF TOPIC!
Apokleiros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 this is living -> this is folding και τωρα this is home!!!! τριπλη μπουρδα! Που βρηκατε και καλο το home! Καθηστε να το μαζεψουν ολο αυτο και μετα τα λεμε....δηλαδη καλο 2010!
giorgos147 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 this is living -> this is folding και τωρα this is home!!!! τριπλη μπουρδα! Που βρηκατε και καλο το home! Καθηστε να το μαζεψουν ολο αυτο και μετα τα λεμε....δηλαδη καλο 2010! Να σου θυμήσω οτι και εσύ έδωσες κάποτε τα λεφτά σου για το playstation 3; Γούστα είναι αυτά μεγάλε!Εμένα μια χαρά μου έρχεται το home...Τώρα αν εσύ είσαι ένα άτομο χωρίς προσωπική ζωή το οποίο ξημερωβραδιάζεται στα games,όπως λέει ένα παιδί παραπάνω,μπράβο σου! Εμείς τη βρίσκουμε με το home...Έχεις κανένα πρόβλημα;Πραγματικά σε θεωρώ το πιο,ας το πω έτσι,νευροσπάστη σε ολόκληρο το φόρουμ.Να υποθέσω οτι δεν έχεις καθόλου φίλους; Αν θες να πεις οτι η Microsoft είναι καλύτερη απο τη Sony...Απλά γράψε ένα e-mail και στείλτο στη microsoft και άρχισε να λες πόσο καλή είναι,και αν αυτό σου φένεται λιγο,υπάρχουν και τα τηλέφωνα!Θα κερδίσεις τίποτα;Αυτό στο λέω για να καταλάβεις οτι εδώ δε κερδίζεις τίποτα άλλο απο το να σε αντιπαθήσουν οι περισσότεροι με αυτά που λες. Τώρα ξέρω οτι θα αρχίσεις να λες διάφορα...Αλλά ήθελα να τα πω αυτά.
polydoroskatharakis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Σωστοί οι giorgos147, gherudos, udontneed2know.. Apokleire get a life, dude! Το να γράφεις μονο και μόνο για να έρθεις σε κόντρα, δε σε βγάζει πουθενά! Δεν ξέρω αν είναι θέμα κουλτούρας η συμπεριφορά σου, πάντως κάνεις αδικαιολόγητα πολλά ορθογραφικά λάθη. Σχολείο δεν πήγες; Ακόμη και το "Απόκληρος" λάθος το γράφεις...
Apokleiros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Να σου θυμήσω οτι και εσύ έδωσες κάποτε τα λεφτά σου για το playstation 3;Γούστα είναι αυτά μεγάλε!Εμένα μια χαρά μου έρχεται το home...Τώρα αν εσύ είσαι ένα άτομο χωρίς προσωπική ζωή το οποίο ξημερωβραδιάζεται στα games,όπως λέει ένα παιδί παραπάνω,μπράβο σου! Εμείς τη βρίσκουμε με το home...Έχεις κανένα πρόβλημα;Πραγματικά σε θεωρώ το πιο,ας το πω έτσι,νευροσπάστη σε ολόκληρο το φόρουμ.Να υποθέσω οτι δεν έχεις καθόλου φίλους; Αν θες να πεις οτι η Microsoft είναι καλύτερη απο τη Sony...Απλά γράψε ένα e-mail και στείλτο στη microsoft και άρχισε να λες πόσο καλή είναι,και αν αυτό σου φένεται λιγο,υπάρχουν και τα τηλέφωνα!Θα κερδίσεις τίποτα;Αυτό στο λέω για να καταλάβεις οτι εδώ δε κερδίζεις τίποτα άλλο απο το να σε αντιπαθήσουν οι περισσότεροι με αυτά που λες. Τώρα ξέρω οτι θα αρχίσεις να λες διάφορα...Αλλά ήθελα να τα πω αυτά. Πραγματικα οτι να ναι!
giorgos147 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Πραγματικα οτι να ναι! Ρε αγόρι μου...Πόση ώρα έκανες να τη σκεφτείς αυτή την απάντηση; Και θέλω να κάνεις μια ερώτηση προς όλους τους Insomniacs.Άνοιξε ένα poll και ρώτα πόσοι σε συμπαθούν.... Εντελώς φιλικά στο λέω αυτό,απλά για να δεις οτι με το ύφος που έχεις εδώ δε σε παίρνει κανείς στα σοβαρά.... Συγγνώμη που είμαι offtopic,απλά νομίζω οτι αυτό κάποτε πρέπει να τελειώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.