Προς το περιεχόμενο

PS3 Home

katharakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα εγώ οτι το home είναι καλό;Σκ@τά είναι!

Μη νομίζεις,αν έφερνε το σέβεν εδώ που μένω περισσότερα παιχνίδια για το xbox τώρα θα το είχα δώσει το playstation...Αλλά τι να κάνουμε.Για το ps έχει 60 ενώ για το xbox 10..και έχει να φέρει νέο απο τότε που βγήκε το ps3.... :-(

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μπηκα δοκιμασα γελασα αλλα γενικα σιγα την μαμακια...Δεν εντυπωσιαστικα,ειναι καλο σαν σκεψη αλλα αν δεν το βελτιωσουν δεν εχει και κανενα ιδιαιτερο ενδιαφερον...Επικοινωνεις πολυ ποιο ευκολα στο 360...

Δημοσ.

Aφου η Sony δεν μπορεσε να φτιαξει μια κονσολα αναλογης του PS1,PS2 , εφτιαξε το Home για να πουλαει στους "ινδιανους" virtual καθρεφτακια και χαντριτσες .. Οτι παρεις 0,99 ..Ελεος δηλαδη ..

Μου αρεσει που περιμεναμε αυτο το πραγμα εδω και 2 χρονια ως απο μηχανης θεος ..

Για να μην πω για ολους οσους γκρινιαζαν για την πολιτικη της MS να χρεωνει το Live και τωρα εχουν ενα καρο χρεωσεις απο την Sony ...

Α ρε Sony ...

Δημοσ.
Είπα εγώ οτι το home είναι καλό;Σκ@τά είναι!

Μη νομίζεις,αν έφερνε το σέβεν εδώ που μένω περισσότερα παιχνίδια για το xbox τώρα θα το είχα δώσει το playstation...Αλλά τι να κάνουμε.Για το ps έχει 60 ενώ για το xbox 10..και έχει να φέρει νέο απο τότε που βγήκε το ps3.... :-(

Λιγο δυσκολο να εφερνε το seven περισσοτερα παιχνιδια για το χβοχ γιατι απλα πρεπει να παιρνει φραγκα απο την sony για να σπρωχνει ps3.Για αυτο και εχει 100 πσ3 και 10 χβοχ τιτλους,για αυτο και εχει μεσα στο μαγαζι ανοιχτο ps3 για να παιξεις και ενα δευτερο συνδεδεμενο σε sony hd τηλεοραση να παιζει ταινιες blue ray...

Δημοσ.
Λιγο δυσκολο να εφερνε το seven περισσοτερα παιχνιδια για το χβοχ γιατι απλα πρεπει να παιρνει φραγκα απο την sony για να σπρωχνει ps3.Για αυτο και εχει 100 πσ3 και 10 χβοχ τιτλους,για αυτο και εχει μεσα στο μαγαζι ανοιχτο ps3 για να παιξεις και ενα δευτερο συνδεδεμενο σε sony hd τηλεοραση να παιζει ταινιες blue ray...

Σε αυτό που λες δεν έχεις άδικο...Δε το είχα σκεφτεί :confused:

Δημοσ.
Aφου η Sony δεν μπορεσε να φτιαξει μια κονσολα αναλογης του PS1,PS2 , εφτιαξε το Home για να πουλαει στους "ινδιανους" virtual καθρεφτακια και χαντριτσες .. Οτι παρεις 0,99 ..Ελεος δηλαδη ..

Μου αρεσει που περιμεναμε αυτο το πραγμα εδω και 2 χρονια ως απο μηχανης θεος ..

Για να μην πω για ολους οσους γκρινιαζαν για την πολιτικη της MS να χρεωνει το Live και τωρα εχουν ενα καρο χρεωσεις απο την Sony ...

Α ρε Sony ...

Το να πληρώνεις για να πάρεις διθέσιο καναπέ για μια μλκεία και το να πληρώνεις για να παίζεις online οποιοδήποτε παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό και ούτε για πλάκα δεν πρέπει να συγχέεται..

Και στο nxe έχει πράγματα εκτός απο τα κλασσικά που αν τα θέλεις πρέπει να πληρώσεις. Η διαφορά παραμένει.

Psn = Free online Gaming

NXE = Charged online Gaming!

Μήν μπερδεύεστε με του καναπέδες και τα μπουφάν..

Δημοσ.
Το να πληρώνεις για να πάρεις διθέσιο καναπέ για μια μλκεία και το να πληρώνεις για να παίζεις online οποιοδήποτε παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό και ούτε για πλάκα δεν πρέπει να συγχέεται..

Και στο nxe έχει πράγματα εκτός απο τα κλασσικά που αν τα θέλεις πρέπει να πληρώσεις. Η διαφορά παραμένει.

Psn = Free online Gaming

NXE = Charged online Gaming!

Μήν μπερδεύεστε με του καναπέδες και τα μπουφάν..

Mα δεν ειναι μονο οι "καναπεδες κ τα μπουφαν"

Πραγματα που μπορω να κανω μεσω του home κ αφορουν το gaming δεν μπορω να τα κανω απο το PSN..

Εχει μπλεξει λιγο τα μπουτια της η Sony.

Aλλωστε δεν θελω να πιστευω οτι η πολυαναμενομενη επανασταση του Home ειναι μονον "καναπεδες κ μπουφαν".

Στο XBL τωρα ,μπορει να πληρωνεις μικρη μικρη ετησια συνδρομη , αλλα εχεις full υπηρεσιες , και στο PSN δεν πληρωνεις για τις υπηρεσιες online ,αλλα δεν τις απολαμβανεις κι'ολας ..ασε που μεχρι και στα demos εχουν προτεραιοτητα οσοι εχουν συνδρομη στο online περιοδικο της Sony ..δεν ειναι κ τοσο τσαμπα . .

Αλλωστε οτι πληρωσεις παιρνεις ..και στο xbox live το ξερεις εξ'αρχης ,ενω η Sony στα βγαζει ενα-ενα ..

Και ασε με εμενα ,ας ρωτησουμε ολους οσους ειχαν PS3 και πηραν κ XBOX να μας πουν που απολαμβανουν online gaming ,με party invite , join session ,invite friends κ.λ.π

Δημοσ.

Το HOME είναι η μπούρδα της χρονιάς.Αυτό έχω να πω.Μπορεί να είναι ΒΕΤΑ αλλά δεν έχει κάτι ακόμα που να το κάνει μοναδικό.Δεν ήξερα ότι σας χρεώνει τα έπιπλα και τα σπίτια,εγώ και εξοχικό αγόρασα και νέα ρούχα και όλα τα έπιπλα που κυκλοφορούν δωρεάν.Το να χρεώνει αυτές τις παπαριές είναι πιασοκωλιά.Πολύ μεγάλο hype τελικά για το τίποτα.

Δημοσ.

Όσοι δε γουστάρουν το Home ή το θεωρούν μλκια, απλά να μη μπαίνουν! Δεν ξέρω αν υπήρξε hype για το Home, πάντως είναι μια βάση που μπορεί να εξελιχθεί πολύ όμορφα!

Εξάλλου δε χρειάζεται να φέρνετε τις αντιπαραθέσεις xbox - ps3 εδώ μέσα. Υπάρχει ειδικό topic γι' αυτό!

Δημοσ.

Καλή μπούρδα και το home :-) Btw δεν νομίζω να αγόρασε κανείς το ps3 για το home;;; :lol:

Όπως το secondlife έτσι και το home είναι αρκετά "παιδικά" για ασχοληθεί κάποιος με αυτά και πόσο μάλλον αφού ο σκοπός τους είναι το να "πουλήσουν" εικονικά αντικείμενα :eek:

Δημοσ.

Το κατεβασα ετσι απλα για να δω περι τινος προκειται για αυτο το ΗΟΜΕ τελικα.....

Αποψη μου , οτι προκειται για μεγαλο χασιμο χρονου και εντελως ασκοπο παιχνιδι !!!

Ειναι παιχνιδι για φαροφυλακες, συνοριοφυλακες κτλ κτλ κτλ......

.....μεχρι να πει ο ενας στον αλλον hello , να ρωτησουν και να απαντησουν where are you from το φαγαμε το 5λεπτο.

Εφαγε delete στο μισαωρο !!!!

Δημοσ.
Τ

.....μεχρι να πει ο ενας στον αλλον hello , να ρωτησουν και να απαντησουν where are you from το φαγαμε το 5λεπτο.

Εφαγε delete στο μισαωρο !!!!

LOLOLOL...

Χτες ηταν ενας χαρακτηρας μαυρος κατραμι με μαλι ραστα και παω μπροστα του να του κανω πλακα γραφωντας του "too black" ...ε μεχρι να το γραψω ειχε φυγει αυτος και την ωρα που παταω το <start> , βλεπω μπροστα μου εναν λευκο κ καραφλο !!!

LOLOLOLOL

Xωρις πληκτρολογιο και mouse δεν βγαινει ακρη με το Home ..Βεβαια ακομη καλυτερο ειναι το voice chat ,αλλα αντε να βγαλει ακρη τι λεει ο καθενας !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...