kabamaru21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 οτι θελει προσθηκες θελει.. αλλα ματσο χαλια με την καμία δεν ειναι, γαματο ειναι, μην λεμε και μαλακιες.
Udontneed2know Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 οτι θελει προσθηκες θελει.. αλλα ματσο χαλια με την καμία δεν ειναι, γαματο ειναι, μην λεμε και μαλακιες. τωρα και εσυ , με ποιον καθεσαι και κανεις κουβεντα? και τι περιμενεις να σου πει?
Apokleiros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 τωρα και εσυ , με ποιον καθεσαι και κανεις κουβεντα? και τι περιμενεις να σου πει? Eγω λεω τι μου ειπαν, δεν εχω δικια μου αποψη πανω στο θεμα γιατι ακομη δεν το εχω δει! Σημερα που θα το δω θα σας πω!
karlat89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά εμένα μου βγάζει συνέχεια,οτι χαθηκε η συνδεση με τον σερβερ C-931, καμιά βοήθεια
miloupa Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 και σε μενα απο χτες το απογευμα που προσπαθω αυτο το μυνημα μου βγαζει error c-931 και δε με αφηνει να κανω sign in! Ενω προχτες με το που βγηκε το home και το κατεβασα, μπηκα περιπου για καμια ωρα! Τωρα τι στο καλο εγινε ??????
thief7710 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Πολυ μυαλο θελει?Ολη η ευρωπη ειναι μεσα και δεν το σηκωνουν οι server.Καλυτερα δοκιμαστε πρωινες ωρες.Σημερα κατα τις 10 μπηκε με την πρωτη ενω χθες οσες φορες και αν δοκιμασα δεν εμπαινε.
giorgos147 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ πριν καμία ώρα που (ξανα)μπήκα,μπήκε με την 6η Το μόνο πρόβλημα που του βλέπω είναι οτι θέλει προσθήκες(έπιπλα μπλα,μπλα,μπλα),και να μη τα έχουν τόσο ακριβά(έως να μη τα δίνουν με λεφτά...) Π.χ. πήγα στο μαγαζί να δω τι έχει και είχε για παράδειγμα μία καρέκλα 99 λεπτά...Έλεος δηλαδή
kabamaru21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 +1 τη μλκ ειναι αυτο. δωστε ρε καμποσα επιπλα τζαμπα, και καντε καμια προσφορα του στυλ 4 επιπλα επιλογης 2 ευρο. δηλαδή ελεος. 1€ η καθε παπαρια? σιγά μην δωσω 20 ευρο για να αγοράσω όλα αυτα που θα θελω + και αλλα λεφτα για extra σπιτι. δεν παω να αγορασω μια αληθινή σιφινιερα που την χρειαζομαι κιολας?
giorgos147 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 +1 στον kabamaru21 Μου φένεται θα στείλω κανένα e-mail στην $ony για τη λαλακία που έκανε. Εμ έκανε να το βγάλει ένα χρόνο αργότερα το home,εμ μας χρεώνει και 1+ ευρώ για τη κάθε λαμακία που μας αρέσει...Ε-Λ-Ε-Ο-Σ! Κανονικά,όχι να τη πληρώναμε,αλλά να μας πλήρωνε έπρεπε!
Freakster Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Τι εννοεί ο ποιητής; Έτσι είναι τα πράγματα στο home;
chill Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Π.χ. πήγα στο μαγαζί να δω τι έχει και είχε για παράδειγμα μία καρέκλα 99 λεπτά...Έλεος δηλαδή ROFL!!!!!! Δεν πα να ναι ότι καλύτερο έχει δημιουργηθεί ποτέ (που αμφιβάλλω με τα όσα βλέπω εδώ και ένα χρόνο που έχω ps3, μέχρι και το logo του @home στην εισαγωγική οθόνη είναι ΤΙΓΚΑ στο alliasing) από τη στιγμή που ζητάει λεφτά για το παραμικρό thanks but no thanks.......Γνώμη δεν έχω μιας και 2 μέρες που προσπαθώ να εισέλθω - διαφορετικές ώρες - απλά ΔΕΝ μόνο την εισαγωγική οθόνη βλέπω και....error error error. Δεν πειράζει όμως αυτομάτως ελευθερώθηκαν και 3+ gb Demos δεν βλέπουμε στο psn εδώ και βδομάδες ενώ ότι μπαίνει θέλει φράγκα. Α ναι ξέχασα μας έδωσαν santa claus στολή στο LBP δωρεάν!!!!! Με 99 λεπτά θα πάρω μια πλαστική καρεκλίτσα από τον γύφτο της γειτονιάς για να βάλω πάνω το ps3 μου φαίνεται. Το πανάκριβο έπιπλο πάνω στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή μάλλον του πέφτει πολύ........
GReddyRx7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Τα σπάει το Home! Πολύ καλή φάση και φαντάζομαι τη ανάπτυξη θα έχει! Επιτέλους και κάτι καλό από την Sony!
Apokleiros Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Ενα εχω να πω γιατι το επαιξα αυτο το πραγμα (beta) ....Ειναι προσωρινα αθλιο μεχρι ποτε δεν ξερουμε! Καλα δεν θελω να πω για την κοστολογηση των προιοντων που ειναι εντελως ΓΥΦΤΙΑ! Τελικα τα sonyfanboy ικανοποιουνται με τοσα λιγα! Αντι να κατσει να φτιαξει το τρισαθλιο ακομη και τωρα dashboard με ολες τις χαλια λειτουργιες που εχει, φτιαχνει κατι απλα και μονο για να θυσαυρισει πουλωντας βαζα, καναπεδες, και ψευτικα τουβλα! Δεν μπορει να δωσει τα βασικα πραγματα προσπαθει να δωσει κατι συνθετο! Software σαν το home η MICROSOFT τα βγαζει σε μια μερα αμα θελει και οχι 2 χρονια beta!
xvagos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Σιγά ρε φίλε apokleire. Πήρες φόρα και δεν ξέρεις τι λές μου φαίνεται. Το Home είναι ΔΩΡΕΑΝ. Δεν σε επέβαλε κανένας να πληρώσεις τίποτα για να το κατεβάσεις. Επίσης δεν χρειάζεται ούτε και μηνιαία συνδρομή για να είσαι on-line. Είναι δωρεάν, αν θες το κατεβάζεις, αν σου αρέσει κάθεσαι αν όχι σηκώνεσαι και φεύγεις. Ποιο είναι το πρόβλημά σου;
giorgos147 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 +1 στον Xvaggos! Και εδώ που τα λέμε,εσύ απόκλειρε πως μπήκες στο home; Και λέω μήπως,μήπως...γίνεσαι micro$oft fanboy αυτή τη στιγμή;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.