Προς το περιεχόμενο

PS3 Home

katharakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όσοι δεν το έχετε κάνει, επανεκκινήστε τα PS3 σας για να σας εμφανιστεί το εικονίδιο του Home και να το κατεβάσετε.

Πολυ καλο after sale service απο τη sony.Εχω παθει πλακα...

Δημοσ.
Πολυ καλο after sale service απο τη sony.Εχω παθει πλακα...

Μου τη σπάει το ειρωνικό σου υφάκι. Απλά θέλω να βοηθήσω κάποιους που μπορεί να το χρειάζονταιμε κάποιες πληροφορίες που διάβασα. Δεν είμαι τσιράκι κανενός, πολύ περισσότερο δε της Sony. Φιλικά και ειλικρινά.

Δημοσ.

Πες μου με τι ονομα εισαι στο χομε να μπω να σε σκισω στο ξυλο ΤΩΡΑ!

Πλακα κανω φιλε μου.Σοβαρα,Απλα το πρωτο σου μηνυμα ηταν σαν να διαβαζα ειδηση σε περιοδικο για αυτο και ολα τα μηνυματα μου.Δεν εχω κατι μαζι σου.

Δημοσ.

μετα απο ψαχουλεμα μου φανηκε γαματο! αλλα θελει πολλές προσθήκες για εμενα (ειμαι πολυ απαιτητικος :P) βασικα θα το δικαιολογήσω γιατι ειναι beta ακομα, αλλα ρε sony ελεος 2 χρονια σου πειρε? :@

Δημοσ.

Οκ, πάσο. Παρεμπιπτόντως, το Home είναι μια ευκαιρία να ξεσκονίσω το PS3 αφού εδώ και κάνα μήνα που πήρα το XBOX360, το PS3 έπιασε σκόνη.

Τώρα κατεβάζω το Home Square. Για να δούμε. Πάντως έχει καλά γραφικά.

Δημοσ.

Με ένα παλαιότερο κολπάκι κατάφερα και το εμφάνισα στο firmware 2.0 έμπαινα κανονικά αλλά επειδή δεν μου είχε δώσει πρόσβαση η $ony δεν μπορούσα να κάνω login.Το home υπήρχε μέσα στα firmware updates και κάθε φορά που κάναμε κάποιο update πρόσθετε και κάποια αρχεία του.Αυτό εννοώ.Τα 77ΜΒ που κατεβάσατε τώρα όλοι σας είναι το activation και το update του Home που υπήρχε ήδη μέσα στο PS3 σας ;)

Πιστεύω να σε κάλυψα.

Δημοσ.

Με καλυψες μια χαρα...ευχαριστω .. :-)

Τωρα τι συμβαινει ομως και εχουμε συνεχεια "request timed error" ...?

Πολυς κοσμος ή δεν εχουν ανοιξει ακομη οι servers ?

Δημοσ.

Εγω ημουν σχεδον 2 ωρες μεσα.Μια φορα μονο με πεταξε εξω.

Μπορει να ειναι βετα αλλα πραγματικα τα σπαει.Εχει απιστευτες δυνατοτητες αναπτυξης.Μπορει να ειναι το απομενο WoW! :P

Δημοσ.
Με ένα παλαιότερο κολπάκι κατάφερα και το εμφάνισα στο firmware 2.0 έμπαινα κανονικά αλλά επειδή δεν μου είχε δώσει πρόσβαση η $ony δεν μπορούσα να κάνω login.Το home υπήρχε μέσα στα firmware updates και κάθε φορά που κάναμε κάποιο update πρόσθετε και κάποια αρχεία του.Αυτό εννοώ.Τα 77ΜΒ που κατεβάσατε τώρα όλοι σας είναι το activation και το update του Home που υπήρχε ήδη μέσα στο PS3 σας ;)

Πιστεύω να σε κάλυψα.

αχα σαν το battlestar galactika δηλαδη,που εισαι cylon αλλα δεν το ξερεις μεχρι να γινει το τσαφ...Η ζωη αντιγραφη την τεχνη.εχει να κανεις τιποτα η τσαμπα θα το ενεργοποιησω?

Δημοσ.

thief πιο ειναι το psn σου? το home τα σπαει εχω κανει add γκομενες απο ολη την ευρωπη :P:P

edit: καταφερα και μπηκα εγω, σερνεται λιγακι, οχι τραγικα ομως, επειδη εχει μπει ολος ο λαος σημερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...