Προς το περιεχόμενο

usb to sata/ide

nikos_90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει χρησιμοποιησει κανεις μετατροπεα usb to sata/ide για να συνδεσει εσωτερικο σκληρο η dvdrw σαν εξωτερικο?

πηρα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750779

κ εχω προβληματα με την συνδεση κ γενικα δ λειτουργει το dvdrw που συνδεω!

μια το βλεπει κ μια οχι...

Δημοσ.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει το ίδιο αλλά κάτι εξωτερικά κουτιά για dvd-rw.

Για να μην το βλέπει συνέχεια πάει να πεί ότι μάλλον κάηκε-κοπεί το καλώδιο ή δεν παίρνει αρκετό ρεύμα. Γιαυτό έχει και το έξτρα καλώδιο. Βάλτο σε άλλες θύρες usb1-2, δώστου αρκετό ρεύμα και δες αν δεν είναι ελλατωματικός o adaptoras.

Σιγουρέψου με δοκιμές ότι το dvd-rw δουλεύει καταρχήν και μετά για τον adaptora.

Δημοσ.

πρεπει να ειναι ελλατωματικο γιατι κ ενα αλλο παιδι εχει το ιδιο προβλημα..το writer δουλευει σιγουρα..

μπορεις να μου προτεινεις καποιο εξωτερικο κουτι οπως αυτο που χρησιμοποιεις?

ευχαριστω!

Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιήσει 2. Αυτο και ένα της trust. Για το trust δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτό το μοντέλο. (το βρήκα με search αλλά κατά 90% είναι αυτό)Και τα 2 ήταν πολύ καλά. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Τώρα μην σε παραπλανήσω γιατί δεν ξέρω και πολλά.

Μου κάνει εντύπωση που λές ότι το είχε δοκιμάσει και ένας φίλος σου και δεν δουλεψε.

Να σε ρωτήσω. Το dvd του δίνεις ρεύμα απο πού;

Δημοσ.

ειχε μεσα η συσκευασια τροφοδοτικο κ επαιρνε κανονικα ρευμα..ειναι μουφα τελειως..θα παρω τωρα ενα αλλο να δω αν κανω δουλεια.. αυτο της trust d μου κανει γιατι δ ειναι sata..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...