analwsimos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 το κινητό το έχω 6 μήνες περίπου για μένα είναι το καλύτερο στον κόσμο σε σχέση τιμή/αποδοση να σκεφτείτε οτι είναι ενας φανταστικός media player καθώς και το οτι έχει γύρω στα 200 θεϊκά themes που σε κάνουν να μη το βαριέσαι ποτέ.. α το sar του είναι 0.689 W/Kg αλλά εγώ το έχω σε λειτουργία πτήσης συνεχώς... για μένα η νο1 επιλογή ακόμα και τώρα που είναι 2010..(still inlove)
basilis5 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 το κινητό το έχω 6 μήνες περίπουγια μένα είναι το καλύτερο στον κόσμο σε σχέση τιμή/αποδοση να σκεφτείτε οτι είναι ενας φανταστικός media player καθώς και το οτι έχει γύρω στα 200 θεϊκά themes που σε κάνουν να μη το βαριέσαι ποτέ.. α το sar του είναι 0.689 W/Kg αλλά εγώ το έχω σε λειτουργία πτήσης συνεχώς... για μένα η νο1 επιλογή ακόμα και τώρα που είναι 2010..(still inlove) ο media player ειναι τουλαχιστον απαραδεκτος. δεν σου κανει καρδια ουτε μουσικη να ακουσεις σε αυτο το τηλ... τα θεματα για να τα βαλεις πρεπει να το πειραξεις,και δεν μπορουν ολοι να τοθ κανουν τετοια πειραματα. το σαρ ειναι οντως μικρο,ειναι το μοναδικο καλο που χει βεβαια αν το εχεις σε λειτουργια πτησης,οπως λες συ δεν εχει νοημανα μετραμε σαρ,αφου το χρσιμοποιεις μονο για μουσικη κλπ τα παντα εκτος απο τηλ. το τηλ γενικα εχει απαραδεκτη οθον αφης, το εχω 1 χρονο και το μονο που με χαροποιει ειναι πως λογω επιδοτσης το πηρα δωρεαν. ισως το 2007-8 που βγηκε να εκανε εντυπωση,αλλα πλεον ειναι ξεπερασμενο απο καθε αποψη (και το 2009 που τπ πηρα κι εγω δλδ ενα ματσο χαλια ηταν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.