Προς το περιεχόμενο

LG Viewty γνωμες

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γνωμη εχετε για το LG Viewty ? Με μια πρωτη ματια μου φανηκε καλο. Σκευτομαι να το παρω τωρα τα Χριστουγεννα.

Απλα ειδα πολλες αγγελιας που πωλειται το παραπανω κινητο. Εχει κανενα προβλημα και το πουλανε ολοι?

Καποια αλλη προταση γυρω στα 300 ευρω?

Δημοσ.

Σαν κάτοχος του κινητού έχω να σου πώ:

είμαι σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος,πολύ όμορφο εμφανισιακα,η κάμερα δεν θα σε απογοητεύσει,όχι όμως κ πραγματική ποιότητα 5mpixel,αλλά αρκετά καλή,φοβερό βίντεο,δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα,το μόνο που με έχει χαλάσει μετά απο τον καιρό που το έχω είναι ότι δεν έχει wi-fi,δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει αλλά εμένα τώρα με ενδιαφέρει πάρα πολύ....κ θα ήθελα να έχει κάποιο λειτουργικό...οπότε κρίνεται απο τις ανάγκες σου....πάντως για την τιμή του είναι πολύ value!ότι μπορώ να βοηθήσω με πληροφορίες μου λές!

Δημοσ.

To wi-fi δεν με ενδιαφερει. Αυτα που μου ενδιαφερουν ειναι να βγαζει καμια φωτο της προκοπης να εχει bluetooth και να μην τα παιζει η μπαταρια.

Οταν λες για τα 5mp εννοεις χαλια? ή καλυτερα απο τα 3.2?

Η μπαταρια με την touch screen οθονη δεν τελειωνει πολυ γρογορα? ή μπορω να απενεργοποιησω τα screen savers κτλπ?

Επειδη ποτε δεν ειχα Lg κινητο, τι παιζει με το κλειδωμα του? κλειδωνει και η οθονη και το πληκτρολογιο ή θα πατιουνται τα κουμπια μεσα στην τσεπη?

θα παω να το δω και μονος μου αλλα καλη θα ηταν και μια δευτερη γνωμη απο καποιον που το χειριζεται! :-)

Δημοσ.

φιλε θα το βαρεθεις γρηγορα το κινητο και μετα θα το πουλας οπως κανανε οι περισσοτεροι....χωρις wifi,gps,χαλια μπαταρια....νοκια ν78 απο μενα....

Δημοσ.
wifi,gps,χαλια μπαταρια....νοκια ν78 απο μενα....

Το wifi, τι να το κάνω? Για internet? Εδώ δε με φτάνει η 24άρα μου για surfing, θα την παλέψω σε 2-3 ίντσες;

Για το GPS, ευχαριστώ δε θα πάρω. Έχω το PDA/GPS (που έχει και wifi) μόνιμα στο αυτοκίνητο. Κινητό χρειάζομαι, όχι πλοηγό.

Η μπαταρία δεν ξέρω αν είναι χάλια.

Πάντως κινητά όπως το viewty, το samsung F480 κ.α. "mainstream" - touch screen phones, θα πουλήσουν τρελά και γιατί είναι οικονομικά, αλλά και γιατί πολύς κόσμος δε χρειάζεται gps και wifi (που προσθέτουν αρκετές 100άδες ευρώ στο τελικό κόστος μιας συσκευής και ταυτόχρονη μείωση της αυτονομίας της).

Δημοσ.

Εγώ το είχα και το πούλησα και αγόρασα μεταχειρισμένο P1i.

Oι λόγοι που το πούλησα :

1. Δεν είχε πραγματικό πληκτρολόγιο και δεν με βόλευε (λόγω μεγέθους δακτύλων), ιδιαίτερα αν όδηγας και θέλεις να πάρεις ένα νούμερο είναι πρόβλημα.

2. Δεν είχε wifi και για μένα ήταν μειονέκτημα γιατί πριν κοιμηθώ πάντα διαβάζω κάτι, με το LG έμπαινα μέσω WAP, ενώ τώρα χρησιμοποιώ το wifi.

3. To χωριστό πενάκι που πάντα έπρεπε να ψάχνεις να το βρεις. Αν δε το βάλεις πάνω στο κινητό, γίνεται λιγουλάκι θυληπρεπές και αν δουλεύεις σε περιβάλλον όπως εγώ (στρατός) η καζούρα πάει σύννεφο (το κραγιονάκι τι χρώμα είναι??). Από την άλλη είχε φοβερό κράτημα.

Οι λόγοι που θα με έκαναν να το ξανααγοράσω :

1. Αξιοπρεπές υποκατάστατο φωτ. μηχανής (όταν έχεις μικρό που κάνει συνέχεια ζουζουνιές - θέλεις πάντα μια φωτογραφική μαζί σου).

2. Αξεπέραστο video!!!!!!!!!

3. Τεράστια οθόνη.

4. Αξιόπιστο.Δεν έβγαλε κανένα απολύτως πρόβλημα (όχι πως έβγαλε το P1i αλλά στο παρελθόν έχω συμβιώσει με προβληματικά τηλέφωνα)

5. Μουράτο κινητό!!

6. Γρήγορη ανταπόκριση στα μενού (το P1i oρισμένες φορές ζορίζεται λίγο)

Λοιπές παρατηρήσεις :

1. Σε δύσκολα μέρη (πέτρινα ντουβάρια της εποχής Β΄ ΠΠ), δεν είχα καλό σήμα, ενώ με το Κ800i που είχα παλαιότερα έπιανε, ωστόσο μιλάμε για δύσκολο μέρος και δεν ρίχνω το φταίξιμο στο κινητό.

2. Η μπαταρία ειναι όντως μικρή καθώς έχει τεράστια οθόνη, αλλά έχει και σημασία το πόσο και πως το χρησιμοποιείς. Αν είσαι π.χ. ταξιτζής θα σου έλεγα άστο. Αν όμως είσαι υπάλληλος και κάθε μεσημέρι γυρνάς στο σπίτι, οπότε μπορείς να το φορτίζεις τότε κανένα πρόβλημα. Εμένα με συχνή και έντονη χρήση κράταγε μια μέρα, με αραιή 2 εκάστοτε και 3. Αξεσουάρ που θα τα χρειαστείς πάντως σίγουρα για καλό και για κακο καθώς και για ταξίδια : Δεύτερη μπαταρία και φορτιστής αυτοκινήτου

3. Eίχε και χαμηλό SAR, γύρω στο 0,86 αν θυμάμαι καλά.

Από την στιγμή που έχεις GPS και το WLAN δεν σε ενδιαφέρει και αν δεν έχεις πρόβλημα με την διάρκεια της μπαταρίας, το προτείνω ανεπιφύλακτα, ειδικά αν σκεφτείς ότι θα το βρεις και σε χαμηλή τιμή.

Όσο για το κλείδωμα, κλειδώνει με ένα πλήκτρο στο πλάι που πρέπει να το πατήσεις παρατεταμένα και έντονα για να ξεκλειδώσει, προκειμένου να αποφεύγεται το λάθος.

Δημοσ.

Πριν λιγο συζηουσα με ενα φιλο για το Wifi και λεγαμε τι να το κανεις? Ολη μερα στο ιντερνετ απο το σπιτι δε σου φτανει? Οσο για το gps αν το θες παιρνεις ενα κανονικο gps και οχι κινητο. Αλλωστε αν δεν κανω λαθος το πληρωνεις κιολας. Γενικα wifi και gps δε με ενδιαφερει.

Απο οσα αναφερθηκαν παραπανω το μονο που με προβληματιζει ειναι η μπαταρια. Δεν υπαρχει καποιος τροπος για εξικονομηση ενεργειας? για παραδειγμα αν δεν βαλεις screensaver και τετοια στην οθονη? Λετε να θελω καθε μερα φορτιση? Αν ειναι ετσι τρωει ακυρο!

Πηγα στα μαγαζια για να το δω απο κοντα. Κανεις δεν το ειχε ανοιχτο για να το δω. Οι περισσοτεροι μαλιστα το ειχανε σε ψευτικο! Οποτε δεν εβγαλα συμπερασμα για menu κτλπ.

Ασε που η αλλη σε ενα μαγαζι μου ειπε οτι δεν το εχουνε γιατι δεν βγαινει πια!

Ειναι παλιο μοντελο?

Δημοσ.

εγώ πάντως απο την μπαταρία είμαι πολύ ευχαριστημένος,μου κρατάει 3 μέρες χαλαρά,με χρήση νορμάλ,μιλάω αρκετά!μπορεί να μου κρατήσει κ4 μέρες,πρώτη φορά είμαι τόσο ευχαριστημένος απο μπαταρία....τα νόκια με το ζόρι μου έβγαζαν 2 μέρες...δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκουν το πρόβλημα με την μπατααρία!να έτυχε το δικό μου καλή,δεν ξέρω...το μόνο που κάνω είναι να το φορτίζω όταν τελειώσει τελείως...μόνο αυτό πάντα πρόσεχα....να μην το φορτίζω όποτε να ναι

Δημοσ.

ε καλα η μπαταρια εξαρταται κι απ την χρηση...το μονο καλο που εχει το κινητο ειναι η καμερα του...αν σ ενδιαφερει μονο αυτο παρτο....παντως αυτο για το wifi θα φτασει η στιγμη που θα σου χρειαστει σιγουρα...οχι μονο για πλοηγηση στο ιντερνετ αλλα και για αξιοποιηση προγραμματων που απαιτουν ιντερνετ...

Δημοσ.

Ως κατοχος της συσκευης θα στο προτεινα ανεπιφυλακτα,εαν θελεις ενα κινητο με τελειο βιντεο,μεγαλη οθονη αφης και καλη καμερα.Η μπαταρια ειναι μια χαρα,σε νορμαλ χρηση και λιγο παραπανω σου βγαζει 3 μερες.

Δημοσ.

Εμένα μου έβγαζε πάντα δυο μέρες με πολύ χρήση. Αν δεν θα σε πειράζει να μην έχει λειτουργικό, τότε νομίζω πως είναι καλή επιλογή. Αλλά εγώ το βαρέθηκα γι αυτόν τον λόγο. Οπότε είναι θέμα επιλογών. Δεν υπάρχει περίπτωση να το φορτίζεις κάθε μέρα, εκτός αν ακούς μουσική πχ πολλές ώρες.

Δημοσ.

flik αν το κινητο το ειχες αγορασει πριν τον Νοεμβριο,τοτε λογικα να ειχες προβλημα με την αυτονομια της μπαταριες,γτ πλεον αντιμετωπιστηκε αυτο το θεμα και η μπαταρια κραταει πολυ παραπανω.

Δημοσ.

παιδια ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου κινητου εδω και καμια δεκαρια μερες. η μπαταρια με απλη χρηση (χωρις μουσικη στον δρομο,παιχνιδια και λοιπα) μονο με τηλεφωνα κραταει 3-3,5μερες. τωρα εκεινο που εχω να πω σαν κατοχος και πρωην sonakias ειναι οτι ειμαι ευχαριστημενος και δεν το μετανιωσα που δεν πηρα τελικα το k850i .και εχω ηδη βρει το διαδοχο του για του χρονου (καθε χρονο αλλαζω ) στο επομενο φ-ο-β-ε-ρ-ο. KC910 renoir. οποιος εχει τα λεφτα το συστηνω ανεπιφυλακτα. εχει ολα τα καλα του kc990 καλυτερα και ολα αυτα που χρειαζονταν να αλλαχτουν αλλαγμενα !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...