Προς το περιεχόμενο

Δημιούργησε την "ιδανική γυναίκα"

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ενισταμαι λοιπον εγω για οσα λετε!:P γιατι θα πρεπει να ειναι γυναικα ρομποτ κι οχι ανδρας? ενας ανδρας-ρομποτ δεν μπορει να σας φερει τις παντουφλες?και βασικα εσεις δεν μπορειτε να τις παρετε απο μονοι σας?:-( νομιζω πως ολοι μας γενικα το εχουν παρατραβηξει με το θεμα γυναικα=δουλες..:rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μαλλον γιατι δεν υπαρχουν πια δουλες γυναικες παμε να τις κατασκευασουμε :-D:-D

αχα!ωστε το παραδεχεσαι!τις γυναικες τις θελετε μονο για το καθαρισμα και το πλυσιμο!αυτο θα πει εκμεταλλευση κυριε μου..:P:mad:

ενισταμαι λοιπον εγω για οσα λετε!:P γιατι θα πρεπει να ειναι γυναικα ρομποτ κι οχι ανδρας? ενας ανδρας-ρομποτ δεν μπορει να σας φερει τις παντουφλες?και βασικα εσεις δεν μπορειτε να τις παρετε απο μονοι σας?:-( νομιζω πως ολοι μας γενικα το εχουν παρατραβηξει με το θεμα γυναικα=δουλες..:rolleyes:

Ο φεμινισμός είναι ένας μονόδρομος που οδηγεί στην αμαμία..

Και το έχουν παραδεχτεί πολλές :ρ

Ο φεμινισμός είναι ένας μονόδρομος που οδηγεί στην αμαμία..

Και το έχουν παραδεχτεί πολλές :ρ

ολα αυτα ειναι θεωρειες που μπορουν να ανατραπουν:P εξαρταται κιολας και ποιες "πολλες" το λενε..οι πηγες σου ειναι αξιοπιστες?ρωτησες ενα αρκετα ικανοποιητικο ποσοστο γυναικων?εε?εε?;)

υπαρχουν και οι εξαιρεσεις ομως!!!χεχεχε...οι οποιες μπορουν να ανατρεψουν ολα τα δεδομενα!τις υπολογισες αυτες?:P

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ρώμη :Ρ

Ναι της λαμβάνω υπόψιν μου, είμαι υπέρ της ισότητας αλλά όταν παρεκκλίνουν τα πράγματα πάντα το μπαλάκι πέφτει στους άντρες, αλλά είμαστε οφφ-τοπικ αυτή τι στιγμή..!

καλα τωρα προσπαθειτε να μας πειτε πως ειναι πιο ευνοημενες οι γυναικες απο τους ανδρες?:shock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...